Bahar Çağlar cama yumruk attı, kolunu kesti

Güncelleme Tarihi:

Bahar Çağlar cama yumruk attı, kolunu kesti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2013 11:28

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, dün oynanan karşılaşmada İstanbul Üniversitesi'ni 72-52 mağlup ederek seride durumunu 3-1 yaptı ve finalde Fenerbahçe ile eşleşti... Karşılaşmaya damga vuran olay ise Galatasaraylı Bahar Çağlar ile İstanbul Üniversiteli Ebony Vernice Hoffman arasındaki kavga oldu.

Haberin Devamı

Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın bitimine 4 dakika kala ortalık bir anda karıştı...

Galatasaraylı yıldız Bahar Çağlar, hakemin yanına giderek Hoffman'ın maç başından bu yana kendisine dirsek attığını söyledi. Kısa süre sonra da yaşanan bir pozisyonda ikili arasında tansiyon bir anda yükseldi, iki basketbolcu birbirine girdi.

Yaşanan gerginlik nedeniyle hakem, hem Bahar Çağlar'ı hem de Ebony Vernice Hoffman'ı diskalifiye etti. İki oyuncu da sinirli bir şekilde soyunma odasına giderken Bahar Çağlar öfkesini duyuru panosundan çıkardı.

Cam panoya sert bir şekilde yumruk atan Galatasaraylı oyuncunun kolu kesildi. Sağ kolunda 15 cm. büyüklüğünde bir kesik oluşun Bahar Çağlar kanlar içinde kaldı.

İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Bahar Çağlar'ın koluna dikiş atıldı. Sinirlerinde bir problem olmadığı öğrenilen Bahar Çağlar'ın Fenerbahçe ile oynanacak final serisi ilk maçında sahada olamayacak. Galatasaraylı oyuncunun parkelerden ne kadar süre uzak kalacağı kulüp doktorunun yarın yapacağı kontroller sonrasın netlik kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!