Bağlıca Yaşam hayata geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Bağlıca Yaşam hayata geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2017 14:46

Bağlıca Yaşam hayata geçiyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ETİMESGUT Belediyesi'nin 100 milyon değerindeki Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi inşaatı başladı. 53 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen tesis tamamlandığında 7'den 77'ye herkese hitap edecek.  
Ankara'ya yapılmakta olan en büyük belediye yatırımları arasında gösterilen tesis, 8 ayrı bloktan oluşacak. Tesisle birlikte, Etimesgut'un 5. kapalı yüzme havuzu bu bölgede hizmete girecek. Havuzun yanı sıra hamam, sauana ve fitness salonları yer alacak.
Tesis tamamlandığında, Etimesgut en büyük spor merkezlerine kavuşacak. Tesiste tenis kortları, basketbol, voleybol ve hentbol sahaları ile 2500 kişilik kapalı spor salonu, koşu yolları ve Etimesgut Belediyespor tesisleri de yer alacak. Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi'ne (etiSEM) ait hat, müzik, resim, bilgisayar ve dil kurslarına ait atölye ve dersliklerin de yer alacağı tesise ayrıca okul öncesi eğitim alanları da oluşturuluyor.
EMEKLİ EVİ
Tesis, gençlerin yanı sıra emeklilerin de buluşma mekanı olacak. Tesis kapsamında yapılacak emekli dinlenme evinde emekliler zamanlarını en verimli şekilde değerlendirme imkanı bulacaklar. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yapımı devam eden kompleksin yalnız Bağlıca bölgesine değil Etimesgut geneline hitap edeceğini ve ilçenin yaşam kalitesini artıracağını söyledi. Demirel, "Nüfusu 600 bine yaklaşan ilçemizin değerine değer katacak, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak hizmetler gerçekleştiriyoruz. İlçemizin birçok noktasında yaşam merkezi, yeşil alan, kaldırım, yol çalışması yapıyoruz. Bağlıca Mahallemize de başkentin en güzel komplekslerinden birini kazandırıyoruz. İçerisinde çocuklarımıza, gençlerimize, emeklilerimize, çalışanlarımıza, kadınımıza, erkeğimize, yani herkese hitap edecek donatılar inşa ediyoruz. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!