Bağlar'da sağlık ocağı yıkıldı, yerine polis merkezi yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Bağlarda sağlık ocağı yıkıldı, yerine polis merkezi yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 18:14

Bağlar'da sağlık ocağı yıkıldı, yerine polis merkezi yapılacak

Haberin Devamı

Canan ALTINTAŞ- Serdar SUNAR/ DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar ilçesinde Bağlar 1 No'lu Sağlık Ocağı'nın hizmet verdiği eski bina, iş makineleriyle yıkıldı. Yıkılan alana polis merkezi yapılacağı belirtildi.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde bulunan Bağlar 1 No'lu Sağlık Ocağı binası yıkıldı. Sabah saatlerinde bölgeye gelen DSİ'ye ait iş makineleri yıkımı gerçekleştiriken, kepçeler de molozları kamyonlara taşıdı. Sağlık ocağının bulunduğu alan tamamen temizlendi.
Kentin en eski sağlık ocaklarından biri olan sağlık ocağının yerine yeni bir polis merkezi yapılacağı öğrenildi. Bu ocaktan sağlık hizmeti alan vatandaşların diğer sağlık ocaklarından yararlanacağı belirtildi.
İlçede bir emniyet müdürlüğü binası ile iki polis merkezi hizmet veriyordu. Yıkılan ocak alanı yerine yapılması planlanan polis merkezinin inşaatına pazartesi günü başlanacağı öğrenildi.
Bağlar ilçesinde 14 Mart akşamı Koşuyolu semtinde yoğunlaşan çatışmalarda PKK'lı teröristler tarafından bazı araçlar yakılarak yollar kapatılmış, ardından çatışmalar başlamış, 15 Mart 2016 Salı günü de sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. İlçede 21 Mart günü sokağa çıkma yasağı kaldırılırken, polis bazı noktalarda güvenlik önlemlerini sürdürüyor.  

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!