Bağımsızlar MHP ile vuruşacaklar

Güncelleme Tarihi:

Bağımsızlar MHP ile vuruşacaklar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2007 00:00

Başbakan Erdoğan, DTP’yi kastederek "Bu bağımsızlar parlamentoya girecek. Bir de MHP girerse onların kavgalarıyla vuruşmalarıyla mı, memlekete hizmetle mi uğraşacağız?" dedi.

Haberin Devamı

BAŞKA UÇLAR

 Şimdi neden endişe ediyorum biliyor musunuz? (DTP’lileri kastederek) Bu bağımsızlar parlamentoya girecek, öyle görünüyor. Parlamentoya bir de MHP girerse, nelerin olabileceğini düşünüyorum. Onların kavgalarıyla vuruşmalarıyla mı uğraşacağız, millete hizmetle mi? Çünkü biri bir başka uç, diğeri bir başka uç. Bunların bu ülkeye hizmet diye bir derdi yok.

BAYKAL’DAN MEMNUNUM

Bu CHP, Baykal’dan çok çekti, aslında ben Baykal gibi bir anamuhalefet liderinin olmasından memnunum. O olunca bize faydası var, AKP daha da güçleniyor, sadece demokrasi kaybediyor. Bir yalan daha; ’Erdoğan, oğlunun gemisi için mazotu ucuzlattı’ diyor. Baykal’ın kılavuzu karga. Kılavuzu karga olanın... Siz bilirsiniz, bitti. Uluslararası sulardaki gemilere verilen akaryakıtın ÖTV’si yok, bundan haberi yok. Biz de göreve gelince, çilesini çok çektiğimiz için kabotaj hattında ÖTV’yi kaldırdık.

ABARTTIKLARI GEMİ

Haberin Devamı

Kaldı ki benim oğlum ve ortağının beraberce edindikleri gemi, öyle 10-15 milyon dolar değil. 500 bin dolar peşin ile aldıkları, taksidini de çok rahatlıkla bu geminin ödediği bir gemi. Abarttıkları olay bu.

ATATÜRK BİLSE KURMAZDI

Atatürk’ün partisiyiz’ diyor. Atatürk, senin gibi birinin başına gelceğini bilse bu partiyi de kurmazdı. Niye, çünkü hiçbir zaman iktidar olamadın, olamayacaksın da.

YAĞLI URGAN ATTI

 (Bahçeli’yi kastederek) Bir de iplikçiler çıktı. Yahu, vatandaşın üzerine yağlı urgan atılır mı? Bu ne saygısızlıktır, bunlar hiç medeniyet diye bir şey görmediler. Bölücübaşı benim zamanımda mı geldi, senin iktidarında geldi, o zaman idam da vardı, niye uygulamadın. Millet sana istediğin kadar ip de verirdi. Ama senin derdin başka. Çünkü sen Amerika’dan teslim alırken altına ’idam etmemek suretiyle bunu bize verin’ diye imzayı koydun.

YÜCE DİVANLIK BAHÇELİ

3.5 yıl başbakan yardımcılığı yaptı. 22 banka hortumlanırken hiç vicdanın sızlamadı mı? Niye müdahale etmedin? Aslında Yüce Divan’a gitmesi gerekenlerden biri de Bahçeli. Dürüst değiller. Bizi eleştiriyor ama 2002’de Bahçeli, kar eden de etmeyen bütün fabrikaların özelleştirileceğini anlatıyordu. Şimdi de ulusalcılık yapıyor. Dürüst ol.

KOLTUĞA YAPIŞMA

Haberin Devamı

 Millet 2002’de bazılarını nasıl sandığa gömdüyse, inşallah pazar günü de gömecek. Siyasette koltuğa yapışıp kalma dönemi bitecek. Başarılıysan devam, başarısızsan bırak git. Ben meydan okudum, şimdi buna kılıf arıyorlar, oturmak istiyorlar da onun için.

SANAL ŞİRKET KURMUŞ (Cem Uzan’a)

 Güney Kıbrıs’ta sanal şirket kurmuş. Dünyada ajan avukatlar var, bunlarla anlaşıp, TC devletini mahkum edip bu parayı alacakmış. Çok hayalperestsin, bu can bu tende oldukça, Erdoğan başbakan oldukça bir kuruş alamazsın, bedeli ne olursa olsun. Dürüstsen kaçak babanın adresini, telefonunu İnterpol’e ver.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!