Bağımlılıkla mücadele eden gençler...

Güncelleme Tarihi:

Bağımlılıkla mücadele eden gençler...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 15:35

ARALARINDA Türkiye’nin de bulunduğu 6 ülkeden gençlerin, bağımlılıkla mücadele etmek için yer aldığı "Bağımlılıkla Mücadele Ediyorum" projesi kapsamında 40 genç, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Haberin Devamı

Ziyarete, bağımsız bir gençlik kuruluşu olan Grup Akdeniz tarafından hazırlanan proje kapsamında Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Makedonya, Gürcistan, Azerbaycan ve Türkiye’den gençler katıldı. Grup Akdeniz Yasal Temsilcisi ve Sabancı Meslek Lisesi Öğretmeni Levent Öztürk, yaptığı konuşmada projeyle ilgili bilgi verdi. Başkan Sözlü de "Böyle önemli bir amaç için farklı ülkelerden gençlerin bir araya geliyor olmasını da önemsiyorum" diyerek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Dünya ülkelerinin bu konudaki işbirliği bağımlılıkla mücadelede önemli. Sadece bağımlılıkla değil, insanlığın barışı, huzuru ve refahı için de mücadele etmek gerekiyor. İnançlardan ve mensup olunan milletlerden dolayı kimseyi dışlamamalıyız. Buradaki gençler geleceği şekillendirecekler ve bir gün dünyada onların yaş grubu hakim olacak. Şimdiden ortaya koyacağınız tavır çok önemli. İnançlarından, ırklarından dolayı dışlanan insanlar ötekileştirildikçe toplumda adalet duygusu sarsılıyor. Sizin inşa edeceğiniz gelecekte hukuk ve adalet en üstte olmalı."

Toplantıda Adana Cumhuriyet Savcılığı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü görevlileri de bulundu ve bağımlılıkla mücadele konusunda kentte yapılanları anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!