Bağdat Caddesi felç

Güncelleme Tarihi:

Bağdat Caddesi felç
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 16:35

Kadıköy'de, Bağdat Caddesi Suadiye ışıklarda seyir halindeki bir hafriyat kamyonu, sürücüsünün kontrolünden çıkarak bir otomobili altına aldı. Otomobille birlikte sürüklenen kamyon, elektrik direğine çarparak durabildi. Sara krizi geçirdiği öğrenilen kazada kamyon sürücüsü yaralandı

Haberin Devamı

Kaza saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Sara hastası olduğu iddia edilen Mustafa Yılmaz'ın kullandığı 34 ES 2607 plakalı hafriyat kamyonu henüz bilinmeyen bir nedenle sürücünün kontrolden çıkarak, orta şeritteki 34 RDU 64 plakalı otomobile çarptı. Harun Bilgir'in kullandığı otomobilin sağ tarafı kamyonun lastiklerinin altında ezilirken, kamyon, otomobili altında sürükleyerek yolun sol kısmındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle elektrik direği caddeye devrildi. Kazada kamyon şoförü hafif şekilde yaralandı.

Haberin Devamı

SARA NÖBETİ GEÇİRMİŞ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye geldi. Yaralı kamyon şoförü Mustafa Yılmaz ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk muayenede, sürücü Mustafa Yılmaz'ın seyir halindeyken sara krizi geçirdiği anlaşıldı. Sürücü hastanede tedavi altına alındı.

TRAFİK YARIM SAAT SONRA AÇILDI

Haberin Devamı

İtfaiye ekipleri, devrilen elektrik direğini yol kenarına çekti. Hafriyat kamyonu da çarptığı yerden kaldırıldı. Otomobil ise çekici ile olay yerinden götürüldü.
Araç trafiğine kapanan Bağdat Caddesi, yaklaşık yarım saat sonra yeniden açıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

BAKMADAN GEÇME!