Bağcılar’da okula yeni başlayanlar için oyun parkları kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Bağcılar’da okula yeni başlayanlar için oyun parkları kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2017 15:42

Bağcılar’da okula yeni başlayanlar için oyun parkları kuruldu

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA)-BAĞCILAR Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılına başlayan ilkokul birinci sınıf öğrencileri için okulların bahçesine şişme oyun parkları kurdu. Okula, öğretmen ve arkadaşlarına çabuk uyum sağlamaları için yapılan bu etkinlikte çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.

Okul öncesi ile ilkokul birinci sınıf öğrencileri 2017-2018 eğitim ve öğretim yılına bir hafta erken başladı. Miniklerin okula, öğretmenlere ve arkadaşlarına uyum sağlaması için okullarda bir dizi etkinlikler düzenlendi. Bağcılar Belediyesi de bu kapsamda ilçe genelindeki okulların bahçesine şişme oyun parkları kurdu.

Öğrenciler gün boyunca bu parklarda oyunlar oynayıp, palyaçolarla eğlendi. Beraber eğitim görecekleri arkadaşlarıyla tanışan minikleri, aileleri de yalnız bırakmadı. Okula anne-babalarıyla gelen çocukların heyecanı ise yüzlerinden okundu.

“TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Yeni eğitim ve öğretim döneminde okullarımızı, siz değerli öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli ortamda eğitim almaları için hazırladık. Alt yapı ve fiziki düzenlemelerini tamamladık. Sizlerin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim görebilmesi amacıylatüm okulların tamir ve tadilatı yapıldı. Sınıflar, laboratuvarlar veöğretmen odaları temizlenerek boya ve badana işleri tamamlandı. Okul bahçelerinin zemin ve duvarları boyanarak, değişik renklerde süslendi. Yeni eğitim ve öğretim dönemde tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!