Bağcılar'da korkunç kaza: 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Bağcılarda korkunç kaza: 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2016 10:30

Bağcılar Istoç Mevkii’nde Hikmet Polat’ın kullandığı kapalı kasa minibüs, emniyet şeridinden park halindeki belediye ekiplerine ait kamyonete arkadan çarptı. Kazada biri ağır 4 kişi yaralandı. Minibüste sıkışan Hikmet Polat’ın kızı Elif Gamze Polat itfaiye ve sağlık ekiplerine "Ben iyiyim. Babamı kurtarın. Durumu nasıl ne olur söyleyin" dedi. Yaklaşık 2 saat kapalı kalan araçların çekilmesinin ardından açıldı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 08.30 sıralarında İstoç mevkii, Aksaray yönü yan yolda meydana geldi. Hikmet Polat’ın kullandığı 34 DH 1284 plakalı minibüs, emniyet şeridinden park halindeki 34 NU 287 plakalı belediyeye ait kamyonete arkadan çarptı.

Haberin Devamı

Kamyonetin üzerinde demir korkuluk indiren bir işçi çarpmanın etkisiyle yere düşerek yaralandı. Minibüs sürücü Hikmet Polat hafif yaralanırken, kızı Elif Gamze Polat ile Ömer Pehlivan sıkıştı.

Kazayı görerek duran sürücüler durumu itfaiye ve 112 Hızır Acil’e bildirdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. İlk gelen sağlık ekibi ağır yaralı olduğu öğrenilen işçi ile Hikmet Polat’ın ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

İtfaiye ekipleri önce Elif Gamze Polat’ı ardından ise Ömer Pehlivan’ı sıkıştıkları yerden kurtardı. Polat ve Pehlivan çevre hastanelere götürüldü.

Elif Gamze Polat ambulansla kendisini ambulansa taşıyan itfaiye sağlık ekiplerine, "Babamı kurtarın. Durumu nasıl ne olur söyleyin" dedi.

Haberin Devamı

Görgü tanıkları, demir korkuluk yüklü kamyonetin yol kenarlarındaki beton bloklara çiçek monte eden belediye işçilerine ait olduğunu söylediler.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, yaklaşık 2 saat kapanan yan yol araçların çekilmesinin ardından açıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!