Bağcılar'da inanılmaz olay

Güncelleme Tarihi:

Bağcılarda inanılmaz olay
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 16, 2011 09:53

Bağcılar’da bir binanın bodrum katındaki dairenin mutfak tezgahı altına gömülmüş erkek cesedi bulundu.

Haberin Devamı

CESEDÄ° BURAYA GÖMDÃœLER / WEB TV Â

Bağcılar'da inanılmaz olay / Foto Galeri

Demirkapı Mahallesi'nde bulunan 2 katlı binanın bodrum katında, dün saat 20.00 sıralarında mutfak tezgahının altına gömülmüş ve üzerine beton dökülmüş bir erkek cesedi bulundu. Evin kirasının ödenmemesi nedeniyle eşyaları atmak ve temizlik yapmak için eve giren ev sahibi Cemal Çengel tarafından bulunan ceset üzerine polis soruşturması açıldı.

Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olayla ilgili yaptıkları soruşturmada evin bir yıl önce K.H. tarafından kiralandığını tespit etti. K.H.’nin yalnız yaşadığı eve sık sık arkadaşı Erdal Demir’in geldiği öğrenildi. 6 ay önce bir Z.U.’yu kaçırarak arkadaşının evine gelen Erdal Demir’in daha sonra esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğu öğrenildi. Erdal Demir’in ailesinin kayıp müracaatı üzerine bilgisine başvurulan arkadaşı K.H.’nin "Bir kız kaçırmıştı. Bizim eve geldiler. Daha sonra birlikte evden ayrıldılar. Herhalde kendilerine yeni bir hayat kurdular" dediği belirtildi.

Haberin Devamı

Polisin olayla ilgili bilgisine başvurduğu görgü şahitleri Erdal Demir’in kaçırdığı Z.U.’yu bir ay önce K.H.’nin yanında gördüklerini ve genç Z.U.’nun hamile olduğunu söyledi. Bu gelişme üzerine K.H. her yerde aranmaya başlandı. Cesedin ortaya çıkması üzerine dün gece 11 ayrı adrese yapılan baskında K.H. bulunamadı. Öte yandan polis 17 yaşındaki Z.U.’yu da aramaya başladı.

Erdal Demir’in ailesi cesedi, üzerindeki elbiselerden teşhis etti. Ancak kesin kimlik tespiti için aile üyelerinden DNA örnekleri alınarak cesetten alınan örneklerle karşılaştırılacak. Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan büyük oranda bozulmuş çöp torbası içindeki cesedin kesin ölüm sebebi ise yapılacak incelemenin ardınan belli olacak.

Mahalle sakinlerinden Emel Amanet, "Biz buradaki insanlardan şüpheleniyorduk. Kimseyle konuşmuyorlardı. Arada bir gelip giderlerdi. Ev sahibi ’Eşyalarınızı alın’ diye telefon açmış. Gelen olmayınca da temizlik yapmak için kapıyı kırıp içeri girdi. Mutfak tezgahının altındaki beton kırılınca çöp poşeti içinde ağzı sıkı sıkıya bağlanmış, halıya sarılı ceset ortaya çıktı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!