Bağcılar'da demokrasi nöbeti

Güncelleme Tarihi:

Bağcılarda demokrasi nöbeti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 09:38

Bağcılar'da demokrasi nöbeti

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA)- BAĞCILAR Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Bağcılar Kirazlı Metro İstasyonu Etkinlik Alanı’nda program düzenledi.

Ellerinde Türk Bayrağı, dillerinde tekbirle o geceyi anımsayan Bağcılar sakinleri, şehitlere rahmet, gazilere şifa diledi. Program çifte sela ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Bağcılar Demokrasi Meydanında kurulan dev ekranlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki konuşması alana gelen vatandaşlara izletildi. Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, 15 Temmuz Destanı’nı canlandıran tiyatro gösterisiyle duygu dolu anlar yaşadı. Programda 15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu gece yaşananlara dair bir de belgesel gösterildi.

"TEKBİRLE TANKIN ÜZERİNE GİDEN BİR MİLLETİ KİM ESİR EDEBİLİR"

Demokrasi nöbetine oğluyla beraber gelen Cengiz Balaz,’’15 Temmuzdaki yaşadıklarımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Evlatlarımla beraber şuandaki nöbetin heyecanındayım. Üç gün boyunca demokrasi nöbeti tuttum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şifalar diliyorum. Her şey bu vatan için, ne mutlu Türküm diyene’’ diye konuştu. Nöbete katılan vatandaşlardan Erva Nurdan Aksu ise,‘’Tek yürek, millet vatan için hep beraberiz’’ dedi.

Bağcılar'daki 5 günlük demokrasi meydan nöbetine onlarca vatandaş katıldı. 

 (FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!