Bağcılar’da çocukların bayramlıkları Hayır Çarşısı’ndan

Güncelleme Tarihi:

Bağcılar’da çocukların bayramlıkları Hayır Çarşısı’ndan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 15:24

Bağcılar’da çocukların bayramlıkları Hayır Çarşısı’ndan

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - BAĞCILAR’DA 10 yıldır faaliyet gösteren Bağcılar Belediyesi Hayır Çarşısı, Ramazan Bayramı öncesinde yoğun ilgi gördü. Bayram öncesi her gün ihtiyaç sahipleri tarafından ziyaret edilen çarşı, çocukların bayramlık ihtiyaçlarını karşıladı.

Hürriyet Mahallesi’nde hizmet veren Hayır Çarşısı’ndan yılda ortalama 7 bin 500 aile faydalanıyor. Ayrıca ihtiyaç sahipleri çarşıdan damatlık, gelinlik ve sünnetlik de temin edebiliyor. 2007 yılından bu yana ise 27 bin 211 çocuğa sünnet kıyafeti verildi.

HER GÜN 120 AİLE ZİYARET EDİYOR

Yıl içerisinde her gün ortalama 40 ailenin ziyaret ettiği Hayır Çarşısı’ndan Ramazan Bayramı öncesinde 120 aile faydalandı.Sürekli 4 personelin bulunduğu çarşı, haftanın 5 günü saat 08.30 ile 17.00 arası hizmet veriyor.

“TÜM HEMŞEHRİLEMİN BAYRAMA SEVİNÇLE GİRMESİNİ İSTİYORUZ”

Yıllar önce veren el ile alan elin buluşturulması için kurulan Hayır Çarşısı’nın hizmetleri hakkında bilgi veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçede faaliyet gösteren firmaların yardımlarını ihtiyaç sahibi hemşehrilerine ulaştırdıklarını söyledi. Ramazan Bayramı’ndan herkesin bereketlenmesini amaçladıklarını belirten Çağırıcı, “İhtiyaç sahibi hemşehrileriminde bayrama mutlu girmesini istiyoruz. Çarşımızda her yaştan insanımıza göre kıyafetler var. Çocuklarımız da yeni bayramlıklarıyla Ramazan Bayramı’na giriyor” dedi.

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!