Bağbaşı Yaylası ve Teleferik'te kar keyfi

Güncelleme Tarihi:

Bağbaşı Yaylası ve Teleferikte kar keyfi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2017 15:28

Bağbaşı Yaylası ve Teleferik'te kar keyfi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl hizmete açtığı Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, kış mevsimiyle birlikte beyaza büründü. Bağbaşı Yaylası'nın doğal güzelliğine tanık olmak isteyen vatandaşlar, kış manzarası ve karın keyfini doyasıya yaşamak için yaylaya akın ediyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl yaptığı Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, kış mevsimiyle birlikte beyaza bürünmesinin ardından vatandaşların ilk tercih ettiği yerlerden oldu. 1500 rakımlı yaylaya teleferikle ulaşan ve doğayla iç içe vakit geçirip eğlenen vatandaşlar, kış manzarasının ve karın keyfini doyasıya çıkarıyor. Bungalov ev, Yörük çadırı, restoran, piknik alanı gibi kendileri için yapılan tesislerden de yararlanan vatandaşlar, bir yandan karın keyfini yaşarken; diğer yandan, şehrin stersinden uzaklaşarak farklı bir gün geçirmenin keyfini yaşıyor. Karın keyfini çocukların olduğu kadar büyüklerin de yaşadığı tesiste 7'den 70'e herkes kızak kayarak kartopu oynuyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın kente kazandırdıkları en büyük projelerden bir tanesi olduğunu, tesisisin alternatif turizm anlamında kente yeni bir soluk getirdiğini söyledi. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın sadece Denizli'nin değil bölgenin de cazibe merkezi olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Yazın sıcaktan bunalan kışın ise kar görmek isteyen vatandaşlarımız buraya akın ediyor. Denizli merkezde kar yokken yaylada ziyaretçilerimiz karın keyfini çıkarıyor. Kış mevsiminin eşsiz manzarası, yağan kar ve temiz havasıyla büyük rağbet görüyor" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!