Bağarası'nda bahar şenliği ilgi çekti

Güncelleme Tarihi:

Bağarasında bahar şenliği ilgi çekti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2018 17:41

Bağarası'nda bahar şenliği ilgi çekti

Haberin Devamı

İZMİR'in Foça ilçesinin Bağarası Mahallesi'nde 'Doğal Ürünler Bahar Şenliği' düzenlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça Belediyesi ve Bağarası Gençlik ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle Bağarası'nda düzenlenen 'Doğal Ürünler Bahar Şenliği' ilgi gördü. Bağarası Pazar Yeri'nde gerçekleşen şenliğe yörede yaşayan vatandaşlar ve hafta sonu tatili için ilçeye gelen misafirler, yoğun bir katılım gösterdi.

Şenlik alanında kurulan stantlarda, Bağarası yöresinde doğal yöntemler kullanılarak üretilen gıda ve tarım ürünlerinin tanıtımı ve satışı yapıldı. Ayrıca, el emeği ürünler sergilendi. En güzel 'sarma' yemeği yarışması yapıldı. En iyi buzağı, koyun ve keçi yarışmaları gerçekleştirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası, şenliğe katılanlara müzik ziyafeti sundu. Aliağa Belediyesi Helvacı Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Zeybek gösterisi sergiledi. Çocuklar, palyaço etkinlikleriyle eğlendi.

Foça Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirağ, şenliğe katılan ve katkı sunan herkese teşekkür edip, "Güzel Bağarası'nda mutlu ve keyifli zamanlar yaşadık. Gelecek günlerin, yöremize ve ülkemize mutluluklar ve bereket getirmesini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Bağarası Doğal Ürünler Bahar Şenliği'ne; Foça Belediyesi Başkan Vekili Beyhan Türker, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri Zeynep Çemrek, Ali Aktaş ve Burhanettin Celep, İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça Yerel Hizmetler Şube Müdürü Aslı Çam Kılık, Foça Ziraat Odası Başkanı Ercan Yüksektepe, Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, Bağarası Gençlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Özkan, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.

FOÇA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!