Bafra'da 'Son Kale Türkiye' tiyatro oyunu

Güncelleme Tarihi:

Bafrada Son Kale Türkiye tiyatro oyunu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 10:53

Bafra'da 'Son Kale Türkiye' tiyatro oyunu

Haberin Devamı

Ayhan AYDEMİR/BAFRA(Samsun),(DHA) - SAMSUN'un Bafra Belediyesi tarafından organize edilen Gözyaşı Grubu'nun sahne aldığı “Son Kale Türkiye” adlı oyun izleyenlerden tam not aldı.

Bafra Yeni Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen ve Gözyaşı Grubu tarafından sahneye konulan "Son Kale Türkiye" adlı tiyatro oyununu Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eski ve Yeni Türkiye'yi konu alan tiyatro gösterisi PKK ve FETÖ terör örgütleri ile 15 Temmuz'daki darbe girişimini sahneledi. Programda konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Bütün Müslümanların umudu olan ve emniyet alanı gibi görülen ülkemiz üzerinde ve İslam coğrafyasında oynanan oyunları hep birlikte izledik. Son dönemde 15 Temmuz'da oynanan oyunlar bizim olarak gördüğümüz insanlar tarafından oynanması bizi derinden üzdü. Müslümanım diyen insanların ülkeye zarar vermesi kadar kötü bir şey olamaz. Destek veren ve buraya gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Program sonunda Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, tarafından Gözyaşı Grubuna ilçenin sembolü Çetinkaya Köprüsü maketi ve çiçek takdim edildi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!