Bafra'da '15 Temmuz Demokrasi Haftası' etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Bafrada 15 Temmuz Demokrasi Haftası etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 12:29

Bafra'da '15 Temmuz Demokrasi Haftası' etkinliği

Haberin Devamı

Ayhan AYDEMİR/BAFRA(Samsun),(DHA) - SAMSUN'un Bafra İlçesi Fatih Ortaokulu tarafından "15 Temmuz Demokrasi Haftası" etkinliği düzenlendi.
Bafra İlçesi Fatih Ortaokulu’nda yapılan “15 Temmuz Demokrasi Haftası” programının davetlisi İstanbul Boğaziçi Köprüsünde şehit olan Sevgi Yeşilyurt'un annesi Gülbeyaz Yeşilyurt oldu. Düzenlenen programa Gülbeyaz Yeşilyurt`un yanı sıra Samsun AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Hasan Çelenk yaptı. Açılış konuşmasının ardından kürsüye davet edilen 15 Temmuz şehidi annesi Gülbeyaz Yeşilyurt davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Yeşilyurt, "Benim dört kızım var. Birini bu vatana şehit verdim. Diğerlerini de veririm. Yeter ki vatan olsun. Bu vatan sağolsun. Sizlere de teşekkür ederim. Her zaman yanımızda oldunuz” dedi.
Davetliler konuşma sırasında gözyaşlarını tutamadı. Okul tarafından Gülbeyaz Yeşilyurt`a Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!