Bafra Sera OSB Ve Havza OSB Müteşebbis Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Bafra Sera OSB Ve Havza OSB Müteşebbis Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 18:12

BAFRA TARIMA DAYALI İHTİSAS (SERA) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ VE HAVZA TARIMSAL ÜRÜN İŞLEME VE TARIM MAKİNELERİ İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTILARI, VALİ İBRAHİM ŞAHİN’İN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.

Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi ve Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantıları, Vali İbrahim Şahin’in başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Yardımcıları Osman Nuri Çobanoğlu, Ali Galip Saral, Mehmet Ali Yıldırım, Haluk Şimşek, Metin Borazan, Dr. Hakan Kubalı, Hacı İbrahim Türkoğlu, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.
Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi ve Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı, Vali İbrahim Şahin’in başkanlığında, müteşebbis heyeti üyelerinin katılımı ile yapılarak, toplantılarda gündemdeki maddeler görüşülüp karara bağlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!