Badminton Milli Takımı kampı başladı

Güncelleme Tarihi:

Badminton Milli Takımı kampı başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 14:18

Badminton Milli Takımı kampı başladı

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - İŞİTME Engelliler Badminton Milli Takımı,  Dünyanın 3’üncü büyük organizasyonu olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatı için Samsun’un Bafra İlçesi’ndeki kamp alanına geldi.
Türkiye İşitme Engelliler Badminton Milli Takımı, 18 Temmuz 2017 tarihinde Samsun’da başlayacak olan olimpiyat oyunları için Bafra Spor Salonu’ndaki kamp çalışmalarına başladı. Takımın en büyük hedefi ise müsabakalardan madalya elde etmek.
Kamp dönemi ile ilgili açıklamalara bulunan Badminton takım antrenörü Ertan Özkan takımının kuvvetli bir takım olduğunu söyledi. Özkan, “Takımımız dünyanın en genç takımlarından birisi. Şu ana kadar olan kamp dönemlerimiz çok verimli geçti. Oyunlara var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz ilk üçte yer almak. Her gittiğimiz müsabakadan madalya ile dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
10 KİŞİLİK KADRO BELLİ OLDU
Badminton İşitme Engelliler Milli Takımı, 6’sı erkek 5’i de kadın olmak toplam 11 sporcu ile müsabakalarda yer alacak. Kadroda şu isimler bulunuyor:
Hasan Beygeldi, Kemal Özer, Ali Osman Karakaya, Mehmet Barış Ural, Ömer Yusuf Günaydın, Doğukan Yılmaz, Zeynep Ergincan, Nalan Kaygın, Gizemnur Uludağ, Halennur Küçüksevgili, Kübra Erol.
Antrenör ekibi ise şöyle;
Ertan Özkan (Baş antrenör), Bircan Evrim Turgut (antrenör) Barış Kırıkkaya (antrenör), Semra Bıdıl (antrenör), Murat Altun (antrenör).
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!