Babasıyla aynı dizide

Kasım ayının ilk haftasında TRT 1’de yayınlanmaya başlanacak ‘Azize’ adlı dizi, Yeşilçam’ın önemli isimlerinden Ediz Hun ile kızı Bengü’yü aynı projede buluşturdu.

Çekimleri halen sürmekte olan dizide babasıyla birlikte rol almaktan mutluluk duyduğunu, ilk dizi tecrübesi olmasına karşın kendisini çok rahat hissettiğini söyleyen Bengü Hun, ‘Zaman neyi gösterecek bilemiyorum ama babamla sinema filminde de oynamak isterim’ dedi.

Koleksiyonu Işın tanıttı

Modanın yaşı ve bedeni olmadığını savunan Sumak XL Fashion, 44 ve üzeri bedenlerde hazırlanan kıyafetlerden oluşan 2004-2005 kış kreasyonunu, pop müziğin güçlü yorumcularından Işın Karaca ile tanıttı. İçlerinde İspanya, Almanya, Yunanistan ve Rusya’nın da bulunduğu 16 ülkeye ihracat yapan ve bu ülkelerde aranılan bir marka haline gelen Sumak XL Fashion, 45 yıllık deneyimi ve bol seçenekli ürün gamıyla Türkiye’de de markalaşma yolunda ilerliyor.

Biri gülüyor öteki kaçıyor

Özcan Deniz ‘Haziran Gecesi’ adlı dizide sevgilisini canlandıran Naz Elmas’la gerçek hayatta da aşk yaşıyor... Ancak ikilinin bunu açıkça söylemeye niyeti yok. Geçtiğimiz gece Deniz ile Elmas Beyoğlu’nda baş başa yemek yedi. Gecenin bitiminde evlerine dönerlerken direksiyondaki Özcan Deniz fotoğraflarının çekilmesine kayıtsız kalırken, Naz Elmas gereksiz bir panikle arabadan inip kaçmaya başladı.

Yenilgiyi kutladılar

Geçtiğimiz gece Şampiyonlar Ligi maçında Fransa’nın Olympique Lyon takımına Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda 3-1 yenilen Fenerbahçe, taraftarlarını üzdü. Ancak fanatik Fenerbahçeli Seray Sever, bu sonucun neşesini kaçırmasına izin vermedi ve maç sonrası soluğu Etiler Şamdan’da aldı. Orada Galatasaraylı arkadaşı Pamir Demirtaş’ı gören güzel sunucu, eğlenceye onunla devam etti. Şamdan’dan çıktıktan sonra birlikte Casita adlı mantıcıya giden ikili, geç saatlerde mekandan yine birlikte ayrıldı. Demirtaş, kendisini İstanbul günlerinde kaldığı The Ritz Carlton Oteli’ne bırakacak olan Sever’in cipine yürürken de gazetecilere dönerek, ‘Fenerbahçe’nin mağlubiyetini kutluyoruz’ dedi.

Yeni bir tarz

Özellikle klasik ve jazz labelleri ile adından söz ettiren müzik firması DMC, şimdi de Allaturca labeli ile başarılı projelere imza atmaya ve boşlukları doldurmaya devam ediyor. Türkiye’deki dinleyiciyi farklı tarzı ile doyurmayı hedefleyen Göçmen de DMC-Allaturca’nın ilk projelerinden... Adını DMC-Allaturca etiketiyle çıkardığı ‘The End’ albümü ile geniş kitlelere duyuran Göçmen, yurt dışında büyük ses getiren ‘Laila Orient’ albümündeki eserleri ile de beğeni toplamıştı.

Alışveriş zamanı

Kışın yavaş yavaş kendini hissettirdiği şu günlerde hepimiz dolaplarımıza kışlık giysilerimizi yerleştirmeye başladık. Hatta, modası geçmiş kıyafetlerin yerine yenilerini almanın hesaplarını yapıyoruz. Gencallar mağazaları da 10 taksit imkanıyla bu hesapları yapanlara kolaylık sağladı. Bu sezon çok moda olan siyah, beyaz, mürdüm ve tüm toprak renkleri, kadife dokular kadınları cezbediyor. Mağazanın erkek reyonlarında ise tabanın tüm tonları ile vazgeçilmez siyah ve beyaz öne çıkmakta...

Aile hanında çekim

Dilek Hanif Haute Couture koleksiyonu moda çekimi, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu’ndaki Hanif Han’da yapıldı. Kocası Mehmet Hanif’in ailesine ait handa gerçekleştirilen çekimlerin çok farklı olduğunu belirten Dilek Hanif’in geçtiğimiz yıl Paris Haute Couture Haftası’nda sergilenen 2004 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun devamı niteliği taşıyan 2005 Sonbahar-Kış koleksiyonu, ünlü modacının her zaman etkilendiği Osmanlı kültürünü yansıtıyor. Bordo, yeşil, bakır, safran, turkuaz, altın tonlarının hakim olduğu koleksiyon, bütününde oldukça canlı ve kontrast renkleri içinde barındırıyor. Dilek Hanif, kumaş olaraksa daha çok kürk, şifon, saten ve taftayı kullanmış.
Yazarın Tüm Yazıları