Babasının izinde

Güncelleme Tarihi:

Babasının izinde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bir dönem mizah dünyamıza adını yazdıran usta isim Altan Erbulak’ın kızı Ayşe Erbulak, babasının izinde her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor.

Genç sanatçı son olarak bir özel televizyon kanalında Erhan Yazıcıoğlu ile ‘‘Emine Sultan’ın Altınları’’ dizisinde rol aldı.

Televizyon izleyicileri ramazan ayı boyunca ekrandan 40 yaşlarında, evde kalmış kadını büyük bir beğeniyle izlediler. ‘Emine Sultan’ın Altınları’ dizisindeki bu karakteri de diğerleri gibi gerçeğe en yakın şekliyle canlandıran Ayşe Erbulak’tan başkası değildi.

Erbulak, Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan sonra babasıyla birlikte tiyatroyla tanıştı. Çeşitli yayın organlarında çalıştıktan sonra babasının ölümü hayatında değişiklikler yarattı. 1987 yılında Ali Poyrazoğlu ile ‘‘Seçimler’’ adlı oyunda sahne aldı. Tiyatroya olan düşkünlüğü nedeniyle çok iyi bir kariyerden ayrılıp, İstanbul Belediye Tiyatrosu’nda günde 40 bin liraya arkadan geçen kızı oynamaktan çekinmedi.

‘‘Kurt olamam’’

‘‘Tiyatro sahnesi kurtlar sofrasıdır’’ diyen yakın arkadaşlarının sözlerinden sonra tiyatroya veda etti; ‘‘Tiyatroyu çok sevdiğim halde bırakmak zorunda kaldım. Ben hiçbir zaman kurt olamam.’ Ayşe Erbulak, yalnız kalmak istediği anlarda İnternet aracılığıyla dünyayı dolaşıyor. Kısa süre önce hakkında çıkan ‘‘İnternet'ten koca buldu’’ haberinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Erbulak: ‘‘Bu olay yalnış anlaşıldı. Kendimi yalnız işime verdiğim dönemde koca aramam, hele son dönemdeki aldatılmış kadından sonra buna gerek duymam söz konusu değildir’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!