Babası AUDİ aldı

Home Store’un patronu Levent Penso, kızı Verda’ya Nurettin Hasman’la olan ilişkisine son verir ve işlerle ilgilenirse 0 kilometre araba alacağını söylemişti.

Verda, aynı zamanda babasının da arkadaşı olan Hasman’dan ayrıldı, işe gidip gelmeye başladı ve istediği AUDİ marka arabanın 2004 modelini babasına aldırdı. Penso, isim ve soyadının baş harflerinden oluşan yeni arabasıyla ilk kez geçtiğimiz akşam gecelerdeydi. Yanında son sevgilisi Alpay Başaran vardı. İkili, Beyoğlu Wanna’da eğlendi. Yüzünün şişliğine ise anlam veremedim Verda’nın.

Anılar kitap oldu

İş Bankası Kültür Yayınları, Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli yönetmenlerden Lütfi Akad’ın anılarını kitaplaştırdı. ‘Işıkla Karanlık Arasında’ adlı kitabın okurlarla buluşması nedeniyle bugün saat 17.00’de İş Sanat Kültür Merkezi’nde, Lütfi Akad’ın da katılacağı bir kokteyl düzenlenecek. Ferhat Göçer de seslendireceği ‘Türk Filmi Şarkıları’ başlıklı konserle organizasyona renk katacak.

Vakko golf turnuvası

Vakko Golf Cup 2004, Kemer Golf&Country Club’da yarın yapılacak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve artık gelenekselleşen Vakko Golf Club, kıyasıya bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. Vakko’nun Ceo’su Cem Hakko, turnuvada 130 oyuncunun yarışacağını söylüyor. Erkekler üç kategori; 0-9, 10-16, 17-20 handicap (oyun seviyesi), bayanlar iki kategori; 0-17, 18-24 handicap’te (oyun seviyesi) katılabilecekler.

Ritz’de anneler gününe özel brunch

Anneler gününü annenizle birlikte sıcak, rahat ve aynı zamanda zarif bir ortamda kutlamak istiyorsanız, The Ritz-Carlton İstanbul’un hazırladığı özel Anneler Günü Brunch’ını kaçırmayın. 9 Mayıs pazar günü saat 12.00-15.00 saatleri arasında Çintemani Restaurant’ta sunulacak olan brunch’ta her türlü lezzet sunuluyor.

Yağmur da engel olmadı

Önceki gün İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağmur günlük yaşamı zaman zaman felce uğratırken, olumsuz şartlar eğlence hayatını pek etkilemedi. Eğlence hayatının müdavimleri yağmura aldırmadan yine kulüplere akın etti. İşte yağmurlu geceden Kelebek objektifine yansıyan manzaralar...

Mehmet-Dilek Hanif

Portekiz’deki son defilesi ile ülkemizi yurt dışında bir kez daha başarıyla temsil eden Dilek Hanif, Portekiz dönüşü eşi Mehmet Hanif ile Şamdan’da eğlendi. Eğlence bitiminde alkollü olan Mehmet Hanif, arabayı eşine verdi.

Ayşe Hatun Önal, Güzide Duran

Hem ailesini ziyaret etmek hem de 10 Mayıs’ta yapılacak olan Cengiz Abazoğlu defilesi için İstanbul’a gelen Güzide Duran’a, İstanbul gecelerinde Ayşe Hatun Önal rehberlik ediyor.

Helin Avşar

Helin Avşar, geçtiğimiz aylarda ehliyetsiz araç kullanırkan yakalanmış ve ehliyetine el konmuştu. Geçtiğimiz gece Rumeli Hisarı Muamma Bar’da bir doğum gününe katılan Helin Avşar çıkışta kendisini görüntüleyen gazetecilere, ‘Ehliyetimi aldım. Artık bu konuda çok dikkatli olacağım’ dedi.

Hizmet veriyor

Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) ve Eduplus Eğitim Danışmanlığı işbirliği ile düzenlenecek ‘Geleceğin Yönetimi Zirvesi’ 13 Mayıs’ta Hilton Convention Center’da gerçekleşecek. Selin Boronkay’ın sahibi olduğu Oran Halkla İlişkiler ve Danışmanlık Şirketi, bu sosyal sorumluluk projesine hizmet sponsoru olarak destek veriyor. Boronkay, iş kadınlığına adım attığından bu yana üstlendikleri en büyük çaplı organizasyon olduğunu belirtiyor ‘Geleceğin Yönetimi Zirvesi’nin...

Capitol farkı

Anneler gününde kuru bir hediye ya da çiçek ile annelerin ziyaret edilmesinin bu anlamlı günün amacına tam olarak hizmet etmediğini düşünen Capitol yetkilileri, 9 Mayıs için özel bir program hazırladı. ‘Anneniz ile En Son Ne Zaman Sinemaya Gittiniz’ sloganı ile duyurulan etkinlikle, ailelere anneleri ile birlikte bir günü dolu dolu yaşamanın hazzı yaşatılacak...
Yazarın Tüm Yazıları