Babangida, Gençlerbirliği'nde

Güncelleme Tarihi:

Babangida, Gençlerbirliğinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, Hollanda’nın Ajax takımında oynayan Nijeryalı Tıjanı Babangida ile anlaşmaya vardı.

Kırmızı-siyahlı kulübün Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, Nijerya Milli Takımı’nda da forma giyen forvet oyuncusu ile her konuda anlaşma sağladıklarını belirtti.

BABANGİDA, İSTANBUL'DA

Hollanda Kraliyet Havayolları’na ait uçakla öğleden sonra Atatürk Havalimanı’na inen Babangida’yı menajeri Bayram Tutumlu ile birlikte Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Kalemci ve menajer Cem Onuk karşıladı.

Hollanda’nın AFC Ajax takımında forma giyen ve kırmızı-siyahlı kulüple kiralık olarak bir yıllığına anlaşan Nijeryalı futbolcu, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, Türk futbolunun son derece gelişmiş durumda olduğunu vurguladı. Babangida, "Türkiye’ye geldiğim taktirde kalitemi kaybetmeyeceğimi düşündüm. Ne olduğumu göstermek istiyorum. Gençlerbirliği’nin oyun sistemi bana uygun, çünkü hep atak bir futbol oynuyorlar" dedi.

Öte yandan, 27 yaşında ve 1.69 metre boyundaki Babangida’nın Gençlerbirliği’ne maliyeti açıklanmazken, bu futbolcunun, İstanbulspor maçı için Suadiye Oteli’nde kampta bulunan kırmızı-siyahlı futbolcu ve teknik heyeti ziyaret edeceği öğrenildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!