Babamın ölümünden sonra hiç bu kadar üzülüp ağlamamıştım.

Güncelleme Tarihi:

Babamın ölümünden sonra hiç bu kadar üzülüp ağlamamıştım.
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 15:50

Büyük Kulüp'ün 23 yıldır başkanlığını yapan iş adamı Duran Akbulut, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncu Mehmet Aslan, 'baba yarısı' dediği Duran Akbulut'un ardından duygusal bir yazı kaleme aldı.

Haberin Devamı

 İşte Mehmet Aslan'ın sosyal medya hesabında paylaştığı o duygu dolu sözler: 

Babamın ölümünden sonra hiç bu kadar üzülüp ağlamamıştım.

Sebebi:
Yıl 1995 ilk kez Paris'te gördüm,annem "Akşam yemeğe gidiyoruz, babanın 40 yıllık arkadaşı Duran Akbulut eşiyle gelmişler bizi davet ettiler..."dedi dün gibi hatırımda. Okuldan eve yeni girmişim, yaşım 12, hiç gitmek istemedim. Bunu bilen akıllı anam "Senin en sevdiğin restaurant ama" dedi, öyle gittik.

Buluştuk,t onton, güler yüzlü karizmatik bir adam. Ben ise biraz utangaç. "Nasılsın veliaht?" diye tebessümle sordu öyle başladı bağımız.Yemekte babamı,anlıları anlatmaya başladı, hayran hayran dinledim. Hayatla,dinle,dostlukla ilgili öğütler verdi. Kalkarken de "annenin babanın kıymetini bil,seni çok seviyorlar" dedi. İçim ısındı"teşekkür ederim Duran amca"dedim. Öyle bir anda çıktı ağzımdan. "Görüşürüz" dedi,ayrıldık. Sabah babam aradi" Nasıldı yemek?"diye sordu sonra "Duran seni çok sevmiş" diye ekledi. Öyle kapandı sandım mevzu, halbuki yeni başlamıştı bağımız.

Haberin Devamı

Gel zaman git zaman Paris'te okurken babamın çok arkadaşı geldi, çok büyük çok kıymetli insanlarla aynı masada bulustuk ama ben hep Duran Amca'yı aradım onların gözünde bulamadım.

İstanbul'dayken babam"kalk gidiyoruz" dedi Büyük Kulüb'e gittik, bir baktım Duran amca! "Bana dönerek nerdesin yahu, kayboldun?" diye sordu;koşup sarıldım(belinin biraz üstüne geliyodum)O'da bana sarıldı. Bir daha hiç ayrılmadık, her bayramda, her tatilde yanına gittim.

Maksim açılmıştı, babamın masasında oturduğumuz kare gazeteye haber olunca çerçeveletip odama koydum. Babacanlığı büyülemişti beni.Yıllar böyle geçti. Babam öldüğünde Cumhurbaşkanı aradı vakur durdum;ama O'nun sesini duyunca kendimi tutamadım, başladım ağlamaya,hiç unutmam "üzülme dayan, benim de bir parçam gitti"dedi. O günden sonra beni"emanetim"diye tanıttı. Bu resimin tarihi ise haziran 2007. O akşam 'evlen' dedi. "Tamam ama o vakit geldiğinde nikah şahitlerim Galatasaray Baskanı kimse o ve sensin" dedim... "Elini çabuk tut, kendi nikahında şahit olamazsın!"dedi, güldü. Önüme baktım. Ne zaman derdim olsa O'nu aradım,çözdü. Ama şimdi ayrılık vakti geldi.(Allah belasını versin kanserin)Bir parçam gitti ağlıyorum ama avunuyorum çünkü nice dostları başta babam O'nu çok özlemişti onlarla buluştu. Ruhun sad mekanın cennet olsun baba yarım Duran amcam!

Haberin Devamı

Babamın ölümünden sonra hiç bu kadar üzülüp ağlamamıştım.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!