'BABAMA BENZİYORSUNUZ'

Güncelleme Tarihi:

BABAMA BENZİYORSUNUZ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2016 13:37

MİNİK AHMET HAKAN GÜVENLİK KORİDORUNU AŞARAK TOPLANTI MASASINDA İKİ ÖNEMLİ İSİMLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Teknik Direktör Şenol Güneş Leogang'da kamp yaptıkları otelin balkonunda konuşurken yanların 13 yaşında Nrunberg'de yaşayan Beşiktaş taraftarı Ahmet Hakan geldi.

Hem Güneş hemde Orman şaşkındı. Çünkü güvenlik önlemleri alınmış kampa kimse sokulmayacaktı.

Minik Ahmet Hakan konuşmaya başladı: Size olan sevgim her şeyin üstesinden geldi. 400 kilometre uzaktan ağabeyim ile geldim. Sizleri görünce heyecanlandım ve yanınıza gelmek için plan yaptım. Neden geldim anlatayım Öncelikle Başkanımız Fikret Orman'a: "Tıpkı babam gibisiniz bir isteğimiz olduğunda biliyoruz parası olmamasına rağmen bulur buluşturur isteğimizi yerine getirir. Sizde babam gibisiniz taraftarların stat ve şampiyonluk isteğini tüm yokluklara ve sıkıntılara rağmen yerine getirdiniz. Çok teşekkür ederim... Sonra Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'e ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü o benim gözümde mucizevi bir olay gerçekleştirdi. Elindeki genç ve tecrübeli kadroyu harmanlayarak Vodafone Arena Stadında şampiyonluk yaşattı.

Haberin Devamı

Benim için Guardiola ne de Morinho önemli. Çünkü onlar istedikleri oyuncuyu takıma aldırarak şampiyonluk hesapları yaparlar siz ise elinizdeki mevcut kadroyu sisteminizle çalıştırarak şampiyonluk yaşattınız. İkinizinde ellerinden öpüyorum. Sizden isteğim böylesi iki büyük insanı gelecek kuşaklara babama, ağabeyime ve arkadaşlarıma göstermek için fotoğraf çektirmek istiyorum. Bu fotoğraf benim için hayatta yaşayabileceğim en büyük ders olacak" dedi.

Güneş ve Orman minik Ahmet Hakan'ı öperek uğurlarken gözlerinden yaşlar damlıyordu....

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!