Babam ve Oğlum rekora koşuyor

Güncelleme Tarihi:

Babam ve Oğlum rekora koşuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2006 00:00

"Babam ve Oğlum" filmi, vizyondaki 13’üncü haftasında kopya sıkıntısına düştü. Filmin hálá seyirci çekmesi nedeniyle İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde gösterimden kaldırılmaması, filmi gösterebilmek için kopya bekleyen Anadolu şehirlerindeki sinema salonlarını zorluyor.

/images/100/0x0/55ea75b9f018fbb8f8816177
Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği "Babam ve Oğlum" filmi, 13. haftasında ulaştığı 3 milyon 250 bin seyirciyle "GORA" ve "Kurtlar Vadisi Irak" filmlerinin ardından en çok izlenen üçüncü film oldu. Gösterime 55 kopya ile giren filmin kopya sayısı da 135’e ulaştı. Geçen hafta Afyon, Elazığ, Van, İskenderun gibi toplam Anadolu’da 30 kentte daha gösterime giren filmi izlemek için sırada bekleyen birçok kent daha var. Avşar Film İşletme Sorumlu Müdürü Murat Çiçek, "Babam ve Oğlum"un başarısıyla ilgili şunları söyledi:

GORA’YI GEÇEBİLİRİZ

"Kopya sayısında sıkıntı yaşıyoruz. Normalde büyük şehirlerdeki kopyaları Anadolu’ya transfer edecektik, ancak İstanbul ve Ankara’daki salon sahipleri gişe hasılatı arttıkça haklı olarak filmi gösterimde tutmaya devam ediyorlar. Hal böyle olunca da Anadolu’ya kopya yetiştiremiyoruz. Ayrıca filmi bekleyen Ağrı, Adıyaman, Rize gibi 30 il daha var. Kurtlar Vadisi Irak’ı geçemeyiz ama GORA’yı geçme ihtimalimiz var..."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!