Babam ve Ailesi 3. yeni bölüm fragmanında gerçek ortaya çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Babam ve Ailesi 3. yeni bölüm fragmanında gerçek ortaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 08:41

Kanal D'nin yeni dizisi Babam ve Ailesi ilk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çekiyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. Mert gerçekleri öğreniyor. Peki bu duruma tepkisi ne olacak? Babam ve ailesinde sular durulmuyor. İşte Babam ve Ailesi 4. bölüm fragmanı ve dahası..

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasında yerini alan Babam ve Ailesi 3. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen diziler arasında yerini alan Babam ve Ailesi dizisinin yeni bölümü Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde ise Nilgün'ün arabasına kimin hasar verdiği merak edilmektedir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Kadir'in teklifi her iki aile tarafından da onur kırıcı bulunsa da, Mert'in gittikçe ağırlaşan durumu karşısında teklifi kabul etmek zorunda kalırlar. Nilgün, ameliyata girecek olan oğlu Kadir için endişelenirken, Suzan'ın hazırladığı intikam planından habersizdir. Oğulları ameliyattayken Suzan'ın planlarını öğrenen Kemal’in tepkisi ise çok sert olacaktır.

BABAM VE AİLESİ 3. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

DİZİNİN HİKAYESİ

Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

BAKMADAN GEÇME!