Babam ve Ailesi 6. bölüm fragmanında şoke eden evlilik

Güncelleme Tarihi:

Babam ve Ailesi 6. bölüm fragmanında şoke eden evlilik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2016 11:43

Babam ve Ailesi 6. bölüm fragmanıyla ekranlara bomba gibi geliyor. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren sürekleyici konusuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi Babam ve Ailesi, yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Nilgün ve Kemal evlenmeye karar veriyor. Macide ise Nilgün’e evlilik sözleşmesi imzalatıyor. İşte, Babam ve Ailesi 6. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Babam ve Ailesi 6. bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Sevilen dizi yeni bölüm öncesi yayınladığı fragmanla nefes kesti. Yeni bölümde oldukça hareketli dakikaların yaşanacağı sinyalini veren fragmanda, Nilgün ve Kemal evlenme kararı alıyor. İşte, Babam ve Ailesi 6. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Kemal her iki ailesini de bir masanın etrafında toplayarak aralarındaki çekişmelere son vermelerini ister. Nilgün’le evlilik kararının arkasında durur. Suzan görünürde bu evliliğe itirazı yokmuş gibi davranır ancak Nilgün ve ailesine rahat vermeyeceği bellidir. Bu evliliğe engel olamayacağını anlayan Macide Kemal’den habersiz Nilgün’e evlilik sözleşmesi imzalatır. Bu evlilik sözleşmesinden Fadıl sayesinde haberdar olan Kadir'in tavrı ne olacaktır?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Nilgün, Kemal’in evlilik teklifini kabul eder. Kemal, Nilgün ve çocuklarını alıp İstanbul’a döner. Hasret’i kaçırtanın dayısı Fadıl olduğunu öğrenen Kadir, Fadıl’ın kendileri ile birlikte İstanbul’a gelmesine izin vermez. Suzan’ın, ameliyat sırasında oğlunu öldürtmeye çalıştığını öğrenen Nilgün, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Bunu kendisinden saklayan Kemal’le kavga eder. Sinirleri alt üst olan Suzan, Kemal’in evlenecek olmasının suçunu Mert’e yükler. Bu suçlamanın yükünü kaldıramayan Mert, Kadir’le buluşarak bu işi kökten çözmeye karar verir!

 

BAKMADAN GEÇME!