Babalara Özel Oyuncaklar Emaar Square Mall'daydı.

Güncelleme Tarihi:

Babalara Özel Oyuncaklar Emaar Square Malldaydı.
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 14:19

İstanbul’un yeni yaşam merkezi Emaar Square Mall, Babalar Günü’nü, çok özel bir festivalle kutladı. 16-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen ‘Toys For Fathers’ festivalinde sergilenen Rolls Royce marka otomobilden, custom made motosiklete, birçok ürün babaların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Haberin Devamı

İstanbul’da daha önce yapılmamış bir festivale ev sahipliği yapan olan Emaar Square Mall, 16 – 18 Haziran tarihleri arasında misafirlerini ‘Toys For Fathers’ festivalinde buluşturdu.

Babalar Günü’ne özel gerçekleştirilen bu eşsiz festivalde, tüm erkeklerin tutkunu olduğu otomobiller ve motorlar, erkeklere özel marka ve ürünler sergilendi. Bahar Korçan x Love my body, Nomadic State of Mind, Gentel Monster, A46, UBraceletskendi pop-up mağazalarını açarak Emaar Square Mall’u festival alanına çevirdi.

Etkinliğe ilgi yoğundu. Dopdolu içerik ve sürprizleriyle misafirlerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan Emaar Square Mall’da, Saba Tümer, Emre Ergani, Neslihan Sadıkoğlu, Tuvana Büyükçınar, Aslan Demir, Yasemin Öğün ve Burcu Tandoğan açık alanda festival keyfi yaşadı.


Sponsorlu içerik

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!