Babalara acil müdahale

Babalar Günü geldi, “Hediye ne alacağım?” derdine düşenler için, bu hafta farklı bir şey yapacağız. “Babama ne alsam?” sorusu yerine, “Babam ne giysin isterdim?” diye düşünmeye ne dersiniz?

Haberin Devamı

“Babam bir Akdeniz erkeği olsun” diyorsanız...
1. Fransız ve İtalyan stili

Babanıza beğendiğiniz bu stili uygulamanın ilk şartı, keten gömlek, renkli koton pantolon, loafer ve espadril almanız olacak. Size Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Dkny jeans, Ralph Lauren, Vakkorama veya Dockers’tan renkli bir koton pantolon almanızı öneririm. Özellikle de pudra renkleri, bordo, saks mavisi ya da açık yeşil bir pantolon... Üzerine de Damat, ADV, W collection, Façonnable, Massimo Dutti ve Pierre Cardin’den düğmeli yaka yıkanmış, keten bir gömlek olabilir. Espadriller için Zara, Mango He, H&M veya Boyner’e bakın.

“Babam artık iddialı olmalı ve aksesuar takmaya başlamalı” diyorsanız...
2. Sokak tarzı

Babanızın kullanabileceği en moda aksesuarları nereden mi bulursunuz? Hasır fedora şapkalar için Topman, Hatquarter, Zara, veya H&M’e... Renkli spor saatler için Beymen Blender, YKM, Boyner, Toywatch ve Casio’ya... Deri ve metal karışımı bileklikler için Matraş, Massimo Dutti ve H&M’e... Renkli spor ayakkabı için New Balance, Converse, Nike ve Adidas’a... Sırt çantası için CK Jeans, Armani jeans ve Debenhams’a... Bir-iki sezondur herkese yakışan renkli ve aynalı camlı güneş gözlükleri için Oakley, Rayban Wayfarer’lar ya da Persol’lere bakın.

Haberin Devamı

“Casual giyinsin. Rahat ve pratik kıyafetlerle gençleşsin” diyorsanız...
3. Amerikan tarzı

Babanızın takım elbise odaklı, artık sıkıcı olmaya başlayan, çok klasik ve formal bir tarzı varsa gelin ona, bermuda şort almakla işe başlayalım. Ana renklerde bir bermudayı Gap, Hugo Boss, Mavi, Tommy Hilfiger veya Lacoste’den alabilirsiniz. Üzerine mavi Oxford gömlek harika durur. Veya Fred Perry, U.S POLO, Ramsey, Burberry’den polo yaka, kısa kollu, renkli, enine çizgili, pike tişörtlerden alın. “Benim babam kesinlikle bermuda-şort giymez” derseniz doğru Levis, Mavi ya da Diesel’e... Jean, beyaz jean veya renkli pantolon almaya. Spor yapmayı seven babalar için de Decathlon’a uğrayıp ne var ne yoksa alın.

“Klas ve şık kıyafetlerle tam bir beyefendi olsun” diyorsanız...
4. İngiliz tarzı

Babanızın üzerinde, bir takım elbiseyi yılda bir kere, o da, sadece düğünlerde görüyor ve onu hep şık, fit takımlar içinde hayal ediyorsanız; ‘The Brits’ tarzından ilham alarak, ona kruvaze ceket, yelek ya da ipek cep mendili hediye ederek işe başlayabilirsiniz. Network, W Collection, Ralph Lauren, Vakko ya da Beymen Club’dan şık bir küçük ekoseli bir gömlek, lacivert yelekli bir ceket ve ipek bir mendil alıp onu şaşırtın. Bu aldıklarınızın altına illaki jean giymek isterse bırakın giysin.

Yazarın Tüm Yazıları