Babaeski MYO mezunları, geleneksel pilav gününde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Babaeski MYO mezunları, geleneksel pilav gününde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 12:10

Babaeski MYO mezunları, geleneksel pilav gününde buluştu

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Babaeski İlçesi’nde ki Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan öğrenciler, geleneksel pilav gününde bir araya geldi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülnur Eti İçli, Babaeski Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Eren, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü Müdürü Cemile Özeker, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, akademik-idari personel, öğrenciler ve mezun öğrenciler katıldı.

Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can, etkinlikle ilgili yaptığı açılış konuşmasında, “Bugün Meslek Yüksekokulu mezunlarımız için ikicisini gerçekleştirdiğimiz pilav günü etkinliğimizde sizlerle birlikte bulunmaktan, tüm mezunlarımıza olan vefa borcumuzu yerine getirmekten ve sizleri okulumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk, onur ve heyecan duyuyoruz. Bu etkinliğin; sizlerin desteği ile geçmiş ve gelecekteki mezunlarımız, öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz arasında bir köprü vazifesi görmesi, kuşaktan kuşağa aktarılan önemli bir gelenek haline gelmesi en büyük temennimizdir” dedi. 2015-2016 eğitim öğretim yılında Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünden mezun olan Aslı Ertaş’ta mezun olan öğrenciler adına yaptığı konuşmada; bu etkinliğe katılmaktan ve Babaeski Meslek Yüksekokulu mezunu olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Etkinlikte gelen konuklara ve öğrencilere; etli pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikram edildi. Etkinlik akademik/idari personel ile mezunlar ve öğrencilerin müzik eşliğinde eğlenmeleri ile devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!