Babaeski Belediye Başkanı Hacı, karatecileri ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Babaeski Belediye Başkanı Hacı, karatecileri ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2018 15:50

Babaeski Belediye Başkanı Hacı, karatecileri ziyaret etti

Haberin Devamı

BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Sakarya da düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler İller arası Karate Ligi’nde 1’inci olan Şamilkan Karate Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti.

Şamilkan Karate Spor Kulübü’nde gerçekleşen ziyarette, Karate Antrenörü Hayrettin Alkan ve Kulüp Müdürü Jale Balmumcu,Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’ya Siyah Kuşak Karate Spor kıyafeti hediye ettiler. Kıyafeti giyen Başkan Av. Abdullah Hacı, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Sertgün ile birlikte, Sakarya da düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler İller arası Karate Ligi’nde, 45 kg’da 1’inci olan 2007 doğumlu Kerem Balmumcu ve 2008 doğumlu Ahmet Efe Külkan’ı, Karate Antrenörü Hayrettin Alkan’ı ve Kulüp Müdürü Jale Balmumcu’yu tebrik etti.

Başkan Hacı ve Sertgün ayrıca; Sakarya da düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler İller arası Karate Ligi’nde (30’kg) da 2’nci olan 2007 doğumlu Esma Yavuz ile 52 kg’da 3’üncü olan Milli Sporcular 2004 doğumlu Abdulsamet Köse ve 45 kg’da 3’üncü olan 2005 doğum Ersel Kocadoğan’ı da tebrik etti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!