Baba ocağına döndüm

Güncelleme Tarihi:

Baba ocağına döndüm
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 15:22

Pelin Körmükçü, uzun bir aradan sonra Kanal D’nin fenomen dizisi “Arka Sokaklar” ile ekranlara döndü. Dizide Gonca adlı emekli bir başkomiseri canlandıran Körmükçü, “Uzun süredir ekranlarda yoktum çünkü doğru bir projede yer almak istemiştim. ‘Arka Sokaklar’ ile yıllar sonra baba ocağı diye adlandırdığım Erler Film’in oyuncu kadrosuna dahil oldum” diyor.

Haberin Devamı

◊ Uzun bir aradan sonra ekrana “Arka Sokaklar” ile dönüş yaptınız. Tekrar setlere dönmeye nasıl karar verdiniz?
- Evet uzun süredir ekranlarda yoktum. Bu biraz da benim tercihimdi. Güzel ve doğru bir projede yer almak istemiştim. Yaz sonunda “Arka Sokaklar” dizisi için sevgili Yılmaz Ekmekçi’den teklif geldi. Bu teklifle, yıllar sonra tekrar baba ocağı diye adlandırdığım Erler Film’in oyuncu kadrosuna dahil oldum.
◊ “Arka Sokaklar”da canlandırdığınız karakter nasıl biri?
- Ben dizide Gonca karakterini canlandırıyorum. Gonca emekli başkomiser... Eşini 6 yıl önce kaybetmiş... Yurtdışında yaşayan evli bir kızı var. Son derece iyi niyetli, kendinden emin, ayakları yere basan ve yardımsever bir kadın. Emekli olduktan sonra kendisini ihtiyacı olan insanlara, çocuklara, derneklere, okullara ve hayır kurumlarına adamış. Daha önceden tanıdığı Rıza Baba ve eşi Ayla’nın aracılığı ile Hüsnü Çoban’la tanıştırılıyor ve hikaye başlıyor.

SANKİ EN BAŞINDAN BERİ 
EKİBİN BİR PARÇASIYDIM
◊ “Arka Sokaklar”ın 12’nci sezonu... Türkiye’de böylesi bir başarı yakalamak, dahası bunu yıllarca sürdürebilmek son derece zor. Bu kadar uzun soluklu bir diziye dahil olurken, kafanızda soru işareti var mıydı?
- Evet “Arka Sokaklar” uzun senelerdir evlerimizde ve hayatımızda. Çok sevilen, beğenilen bir dizi. Çok hayranı var. Açıkçası bana bu diziden teklif geldiğinde “Nasıl yani!” dedim. Yıllarca sevgili Türker (İnanoğlu) abinin komedi projelerinde yer aldım. Şimdi de polisiye mi, sokaklar mı falan diye düşündüm. Bu beni çok heyecanlandırdı. Uzun soluklu projeye alışkınım. Çünkü yıllar önce yine Erler Film’e ait olan “Tatlı Kaçıklar” dizisinde oynamıştım, o dönem için ilk ve tek uzun ömürlü projeydi. Erler Film’i evim, Türker İnanoğlu’nu ailem gibi görüyorum. O yüzden “Arka Sokaklar” dizisinde sanki ben de en başından beri varmışım gibi hissediyorum. Çok değerli oyuncu kadrosuna, böylesi profesyonel bir ekibe dahil olduğum için mutluyum.

Haberin Devamı

Baba ocağına döndüm

 

Haberin Devamı

“ŞAKA GiBi” OYUNU BAŞLAMADAN BiTTi

◊ Tiyatro sahnesinde de varsınız. “Şaka Gibi” oyununuz nasıl gidiyor? Neler anlatıyor bu keyifli oyun?
- Güzel soru (gülüyor)... Başlamadan bitti maalesef, kısmet yeni tiyatro oyunlarına.
◊ Setlerden uzaktayken vaktinizi nasıl değerlendirdiniz?
- İşimden uzaktayken bol bol ailemle vakit geçirdim, evimle ilgilendim. Kızım Selin 9 yaşında oldu, o zaten beni bırakmıyor.
◊ Tiyatrocu bir aileden geliyor olmak, mesleğe başladığınız zaman sizin üzerinizde bir baskı yarattı mı?
- Körmükçü soyadı bence bir marka... Bundan gurur duyuyor, bu onura layık yaşadığımı düşünüyorum. Bu doğrultuda da gerek mesleki yaşantımda gerekse özel yaşamımda insanlardan sevgi ve saygı görmek beni çok mutlu ediyor.

Haberin Devamı

YAŞ ALACAĞIM AMAYAŞLANMAYACAĞIM

◊ Enerjiniz hep çok yüksek, çok pozitif birisiniz. Bunu nasıl başarıyorsunuz?
- Evet her zaman enerjik ve pozitifimdir. Genel yapım, hayata ve insanlara bakış açım budur... Gülmek, güldürmek, eğlenceli olmak çok güzel bence. Bize sunulan hayat değerli ve tekrarı yok. O yüzden hep pozitif olmaktan yanayım. Bu özelliğimden dolayı da yaş alacağım ama yaşlanmayacağım.
◊ Özel hayatınızda her şey yolunda mı? Neler söylemek istersiniz?
- Güzel bir evliliğim, dünyalar tatlısı bir kızım, mutlu bir ailem var. Tanrıya sonsuz teşekkür ediyorum.

 

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!