Baba Obama

Güncelleme Tarihi:

Baba Obama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2008 00:00

ABD Başkanı olmaya geri sayan Barack Obama, Noel tatilini sürdürdüğü Hawaii’de önceki gün kızları Malia ve Sacha ile bir su parkına gitti, sonra çocuklarla birlikte dondurma yedi.

Beyaz Saray’da izole bir hayat sürmek istemediğini, halkın arasına karışma arzusunda olduğunu söyleyen Barack Obama, çocuklarının yanı sıra orada bulunan çocuklara da dondurma ısmarladı. Hatta gazetecilere bile teklifte bulundu, ama kabul eden olmadı. Çocuklarıyla sade bir vatandaş gibi tipik bir tatil günü geçirmeyi uman Obama’yı meraklı gözler yalnız bırakmadı. Müstakbel başkan, çocuklarla, açık havada bir masada oturup dondurmasını yerken, koruma şeridinin ardından onlarca kişi fotoğrafını çekiyordu.

’Sihirli Zenci Barack’ CD’si

DEMOKRAT Parti’den ABD Başkanı seçilen Barack Obama, koyu teni yüzünden ırkçı sataşmalara hedef oluyor. Cumhuriyetçi Parti Ulusal Komite Başkanlığı’na aday olan Chip Saltsman, bu ay komite üyelerine Noel hediyesi olarak Obama ile ilgili bir müzik CD’si yolladı. Albümün içinde geçen yıl muhafazakar bir komedyenin bestelediği "Sihirli Zenci Barack" şarkısının da olması ırkçılık tartışmaları yarattı. Paul Shanklin’in imzasını taşıyan şarkı daha önce muhafazakar talk şovcu Rush Limbaugh’nın programında yayınlanmıştı. Şarkıda kendisini suçlu hisseden beyazların Obama’yı desteklediği öne sürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!