Baba muhtar oğlu belediye başkanı

Güncelleme Tarihi:

Baba muhtar oğlu belediye başkanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2014 01:49

İZMİR'de, Selçuk Belediye Başkanı seçilen AK Partili Zeynel Bakıcı'nın 83 yaşındaki babası Niyazi Bakıcı da 6'ncı kez mahalle muhtarı oldu. 58 yaşındaki Yrd. Doç. Dr. Zeynel Bakıcı, "İnşallah ben de babam gibi herkesi seven, iş yapan, yol gösteren, fayda sağlayan bir insan olurum" dedi.

Haberin Devamı

Yerel yönetimler konusunda akademik çalışmalar yapan Yrd. Doç. Dr. Zeynel Bakıcı, AK Parti'den Selçuk Belediye Başkanı seçildi. Bakıcı, Selçuk'a babası Niyazi Bakıcı ile birlikte hizmet verecek. Çünkü baba Bakıcı, altıncı kez 14 Mayıs Mahallesi muhtarı seçildi.

Zeynel Bakıcı, babasını yeniden muhtar adayı olması için ikna ettiğini belirterek, "Babam Selçuk'ta sevilen biri. Sadece kendi mahallesinde değil, her mahallede seveni var. Yardıma koşar, sorun çözer. Belediye başkanlığında bana da büyük desteği olacak. Selçuk'ta oyunu istediğim herkes bana 'Baban gibi ol yeter' dedi. İnşallah ben de babam gibi herkesi seven, iş yapan, yol gösteren, fayda sağlayan bir insan olurum. Babamla çalışmak benim için büyük mutluluk. Ondan çok şey öğrendim" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!