Baba Candır 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Baba Candır 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 09:40

TRT'in keyfile izlenen dizisi Baba Candır dün akşam 35. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Sürpriz dakikaların yaşandığı Baba Candır dizisinin son bölümün yayınlanmasının hemen ardından 36. bölüm fragmanı da yayınlandı. Baba Candır 36. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananları sizler için derledik.

Haberin Devamı

Baba Candır 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 35. bölüm ile ekrana gelen Baba Candır dizisinde keyifli dakikalar yaşandı. Baba Candır yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 35.Bölümünde Haluk ve Ece’nin kaçırılması herkesi endişelendirir. Haluk’un onları kaçıranlardan kurtulma planları başına büyük belalar açar.

Nermin müştemilatta saklanan Michael’ı eve sokmak için Emrecan ve Ceylan’ın yardımı alır. Salih Michael’i bir süreliğine misafir etmeye karar verir. Michael, Damla ve Levent arasındaki yakınlaşmayı farkeder. Levent’in gerçek kimliğini öğrenen Emrecan ve Ceylan Levent’ten kurtulmak için Nermin ile birlik olurlar.

Aslı Ege’nin Egemen’in eski sevgilisinin oğlu olduğunu öğrenince Egemen’e boşanmak istediğini söyleyerek babasının evine döner. Baba evinde Aslı’yı çok daha büyük bir sürpriz beklemektedir. Salih türlü türlü badireler atlatan aileyi Pazar mangalında bir araya getirmek ister. Mangal’ın ateşi bütün aileyi terletecek ve günün sonunda en beklenmeyen kişiyi yakacaktır.

Haberin Devamı

TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Baba Candır” da bu hafta Haluk ve Ece kurtulabilecek mi? Michael’ın varlığı Damla’nın Levent’ten uzaklaşmasını sağlayacak mı? Ceylan ve Nermin Damla’yı Levent’ten soğutmak için ne yapacak. Mangal’ın ateşi günün sonunda kimi yakacak. Bütün bu soruların cevabı “Baba Candır”ın 35. Bölümde..

BABA CANDIR 36. BÖLÜM FRAGMANI

BABA CANDIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 34.Bölümünde Michael’ın gelişi ortalığı karıştırır. Michael ile olmak istemeyen Damla evden kaçmaya çalışırken peşindeki adamlara yakalanır ve ellerinden zor kurtulur. Ceylan ve Emrecan eşya bakmaya çıkarlar ve bir türlü anlaşamazlar. Aralarında ki farklılıklar evlilik kararlarıyla ilgili şüpheye düşmelerine sebep olur.

Haluk Ece’ye kendini affettirmek için elinden geleni yapar. Ece’nin Haluk’u affetmeyi tek bir şartla kabul eder. Bu şart Haluk’a zor zamanlar yaşatacaktır. Egemen ve Aslı çocuk konusunda anlaşamayıp kavga ederler. Egemen ve Aslı’yı çocuk konusundaki anlaşmazlıklardan çok daha büyük sıkıntılar beklemektedir. Damla ve Levent arasındaki yakınlaşma Nermin’in gözünden kaçmaz.

Haberin Devamı

Bu ilişkiye engel olmak isteyen Nermin radikal önlemler alır. Damla’nın peşindeki adamlar Damla’yı kaçırmak isterler ama Damla yerine kaçırılan bir başkası olacaktır.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Baba Candır” da bu hafta; Haluk Ece’nin şartını yerine getirebilecek mi? Damla’nın peşindeki adamlar kimi kaçıracak? Michael’ın varlığı aileyi nasıl karıştıracak? Emrecan ve Ceylan aralarındaki farkların üstesinden gelebilecekler mi? 

Yönetmen :Yusuf PİRHASAN

Yapımcı :MF Yapım

Tarih :Her Pazar - 19.55

OYUNCU KADROSU

HALUK-Uraz Kaygılaroğlu

ECE-Berna Koraltürk

EMRECAN-Özgün Karaman

CEYLAN-Melis Tüzüngüç

SALİH-SettarTanrıöğen

EGEMEN-Tolga Pancaroğlu

 

BAKMADAN GEÇME!