Baba Candır 57. bölüm fragmanında başkanlık koltuğu Ece'ye kalıyor

Güncelleme Tarihi:

Baba Candır 57. bölüm fragmanında başkanlık koltuğu Eceye kalıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2017 17:34

Baba Candır yayınlanan 57. bölüm fragmanıyla izleyenler oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak. İzleyenleri ekran başına kilitleyen sıcacık aile dizisi Baba Candır yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde izleyenler eğlenceli dakikalara şahitlik edecek. Yeni bölümde Salih'in bir süredir hazırlandığı Altın Petek bilgi yarışmasının günü gelir çatar. Salih bütün soruları doğru vererek finale doğru emin adımlarla ilerler. İşte, Baba Candır 57. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Baba Candır yayınlanan 57. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça eğlenceli dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisi Baba Candır yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Salih, Yiğit'in hırsızlık yaptığını anlayınca onunla yüzleşmenin yollarını arar. Bu sırada Aysima'nın da hırsızlıktan dolayı kendini töhmet altında hissetmesi Salih'in iyice üzülmesine yol açar. İşte, Baba Candır 57. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi Baba Candır’ın 57. Bölümünde Salih, Yiğit'in hırsızlık yaptığını anlayınca onunla yüzleşmenin yollarını arar.  Bu sırada Aysima'nın da hırsızlıktan dolayı kendini töhmet altında hissetmesi Salih'in iyice üzülmesine yol açar. 
Haluk, Ece ile girdiği bir iddia karşısında başkanlık koltuğunu Ece'ye kaptırır. Ece Haluk'a ders vermek için oturduğu başkanlık koltuğunda, Haluk'un büyük kandırmacası ile karşı karşıya gelir.
Emrecan'a gelen oyunculuk tekliflerini menajeri olarak Ceylan değerlendirir. Ceylan Emrecan'ın büyük bir oyuncu olmasını isterken, kendi kıskançlığı ortaya çıkar.
Salih'in bir süredir hazırlandığı Altın Petek bilgi yarışmasının günü gelir çatar. Salih bütün soruları doğru vererek finale doğru emin adımlarla ilerler. Fakat final sorusundan önce yaptığı açıklama ile herkesi şok edecektir.
 
Emrecan oyunculuk alanında başarılı olabilecek mi? Haluk bütün aileye karşı oyunda amacına ulaşacak mı? Salih’in çocuklarından gizlediği bilgisi nedir?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi Baba Candır’ın 56. Bölümünde çocukların arasında küskünlük devam ederken bunu Salih'ten saklamak için birbirleriyle "mutlu çiftler" oyunu oynarlar. Salih bilgi yarışma programını izlerken böyle bir programa katılmanın onu çok mutlu edeceğini açıklayınca, çocuklar Salih'i bu programda yarıştırmak için kolları sıvarlar.
Yufkacıda çalışan Aysima ve Nesrin arasında ise kıyasıya kapışma devam etmektedir. Muhtarlığa hırsız girdiğini öğrenen Nermin Salih'e haber verir. Salih hırsızın kim olduğunu bilmeden araştırmaya başlar. Yeni şirketinde işe başlayan Ece ilk fırsatta Haluk ile kendi yöntemiyle savaşmanın yolunu bulur. Emrecan ise Haluk'un yerini doldurmakla başladığı oyuncunluk kariyerinde yeni maceralar yaşar.
 
Salih hırsızın Aysima’nın oğlu Yiğit olduğunu öğrenecek mi? Emrecan'ı oyunculuk kariyerinde ne gibi maceralar bekliyor. Haluk ve Ece'nin rakip şirketlerdeki görevleri hayatlarını nasıl etkileyecek?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!