Baba aplikasyonu: Tıklayın, bebek gelsin!

Güncelleme Tarihi:

Baba aplikasyonu: Tıklayın, bebek gelsin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 10:04

İngiltere'de Londra Sperm Bankası yeni bir telefon uygulaması geliştirdi. 'Baba siparişi ver' uygulamasıyla çocuk isteyen kadınlar beğendikleri erkeklerin spermlerini seçebilecek.

Haberin Devamı

İngiltere'de çocuk sahibi olmak isteyen kadınlara hizmet veren Londra Sperm Bankası, yeni bir telefon uygulaması geliştirdi. Kadınlar bu uygulama sayesinde bebek yapmak isteyecekleri sperm bağışçılarını seçebilecekler. 'Baba siparişi ver' adındaki aplikasyonda pek çok erkeğin fiziksel özellikleri, kariyerleri ve karakterleriyle ilgili bilgilerin bulunduğu uygulamanın fiyatı 950 sterlin (yaklaşık 3 bin 700 TL). İngiliz yetkililer, aplikasyona yoğun bir ilgi olduğunu söylüyor.

 

'BABA AVUKAT DA OLUR, DOKTOR DA...' 

Baba aplikasyonu: Tıklayın, bebek gelsin

 

Haberin Devamı

Londra Sperm Bankası bilim direktörü Dr. Kamal Ahuja, uygulamanın özellikle mahremiyet arayan kadınlara hitap ettiğini ifade etti. İngiliz Sunday Times gazetesine konuşan Dr. Ahuja, “Uygulama sperm donörü arayan kadına kendi evinin mahremiyetinde, istediği kadar zaman harcayarak karar verme şansı veriyor” dedi. Bankadaki isimsiz sperm donörlerinin çoğunluğu ise avukat, doktor ve mühendis gibi meslek mensubu kişilerden oluşuyor. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!