Kanser tedavisinden sonra tekrar sahalara döndü

Güncelleme Tarihi:

Kanser tedavisinden sonra tekrar sahalara döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 13:11

Frankfurt'lu futbolcu Marco Russ, kanser tedavisinden sonra tekrar sahalara döndü. 31 yaşındaki futbolcu yaklaşık dokuz ay süren yumurtalık kanseri tedavisi gördü.

Haberin Devamı

MARCO Russ kanseri yenerek yaklaşık dokuz ay sonra tekrar sahalara döndü. Geçen yıl yumurtalık kanseri teşhisi konan 31 yaşındaki ünlü futbolcu, yoğun tedaviden sonra takımının dün akşam Bielefeld ile oynadığı Almanya Futbol Federasyonu Kupası çeyrek final maçında forma giydi.

Maçın uzatma dakikalarının oynadığı sırada Frankfurt Teknik Direktörü Kovaç, savunma futbolcusunu sahaya sürdü. Taraftarlarının büyük alkışı arasında sahaya çıkan Russ, üç dakika mücadele etti. Eşinin sahaya çıktığını üç yaşındaki kızıyla birlikte tribünlerden izleyen Russ'un eşi ise mutluluktan göz yaşlarını tutamadı.
DUYGUSAL ANLAR YAŞADIM
En son takımının Nürnberg ile ligde kalmak için oynadığı baraj maçında forma giyen Russ, tekrar sahalara dönmesiyle ilgili şunları söyledi: “Çok duygusal anlar yaşadım. Tekrar sahalarda olmanın tadını çıkardım. Çok mutluyum”

Haberin Devamı

Russ, forma giymenin sevincini maçtan sonra sahaya inen üç yaşındaki kızı Vida ve eşi Janina ile paylaştı. Russ'un beş yaşındaki oğlu ise hasta olduğu için evde kalmak zorunda kaldı. DFB Kupası çeyrek final maçında Frankfurt Bielefeld'i 1-0 yendi. Frankfurt bu skorla 11 yıl aradan sonra DFB Kupası'nda yarı finale kaldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!