Aziz Yıldırım'a şok dava!

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırıma şok dava
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 12:17

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım’a karşı dava açtı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçen yıl 24 Ağustos’ta bir televizyon kanalında Trabzonspor hakkında yaptığı açıklamalara medya hesabından tepki gösteren bordo mavililerin yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral'dan şikayetçi olmuştu.
Saral da, bordo mavili camianın yıpratılmaya çalışılmasına duyarsız kalmayacağını belirterek Aziz Yıldırım’dan şikayetçi oldu.
Gökhan Saral, Aziz Yıldırım’ın algı operasyonu yaptığını ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından şike kumpasıyla karşı karşıya kaldığını öne sürerek mağduru oynadığını savundu, Trabzonsporlulara da psikolojik baskı yapıldığını kaydetti.

'SPORTMENLİĞE DAVET EDİYORUM'
Gökhan Saral, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Camiama hakaret eden, camiamın hakkına göz diken ve geçmişte hakkını yiyenlerle mücadele etmeye devam edeceğim. Aziz Yıldırım’ı camiamla ilgili açıklamalarını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kuralları ve sportmenlik çerçevesinde yapmaya davet ediyorum. Trabzonspor camiasına yapmış olduğu hakaretten ötürü ben de kendisinden davacı ve şikayetçiyim. Hak arama ve şike mücadelesi yargıda devam edecektir'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!