Aziz Yıldırım’ın havuz hesabı doğrudur

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım’ın havuz hesabı doğrudur
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2015 01:03

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, maç yayın havuzundan 120 milyon dolar kazanmaları gerektiğini söyleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a destek vererek, “Aziz Yıldırım havuz hesabını yaptıysa doğrudur” dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY Başkanı Duygun Yarsuvat, 120 milyon dolar verilmemesi halinde yayın havuzundan çıkacağını söyleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın hesabının doğru olduğunu söyledi. TT Arena’da dün yapılan olağanüstü divan kurulunda konuşan Duygun Yarsuvat, “Ben hukukçıyum, matematikten pek anlamam. Ama Aziz Yıldırım havuz hesabını yaptıysa doğrudur” dedi. İşte Galatasaray Başkanı’nın dünkü konuşmasından diğer çarpıcı bölümler...

SNEIJDER’i 50’YE VERiRiM

Galatasaray’ın ne cevap verdiğini biliyorsunuz Sneijder ile ilgili. 50 milyon Euro verirlerse, niye vermeyeyim. İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara...

‘BEŞİNCİ’ Mİ DİYEYİM SİZE?

“Ben 5. olacağım” mı diyeyim size. Cevabını bildiğiniz soruları sormayın. Tabii ki şampiyon olacağız. Benim için başarı kriteri birinci olmak. 2., 3. kim olur ona karışamam.

Haberin Devamı

AVRUPA’YA GİDECEĞİZ

Avrupa’ya gidemeyeceğimiz yönünde gelen bir bilgi yok. Mehmet Helvacı bunu iyi niyetle mi söyledi, bunu bir sorun. Galatasaray Avrupa kupalarına katılır tabii...

DAVET GELİRSE GİTMELİYİZ...

Cumhurbaşkanımızdan bir davet gelmedi ama gelirse, gitmek zorundayız. Anıtkabir’e giden arkadaşlarımız var, yönetimden iki arkadaşımız eşlik edecek.

CHELSEA 11 YABANCIYDI

Genç Türk oyuncuların yetişmesi için yabancı kararı fırsat. 5 Türk’le sahaya çıkıyorduk. Chelsea ile karşılaştık 11’i de yabancı. Böyle olmaz diyorduk, değiştirdiler.

PRANDELLİ İLE GÖRÜŞME

Eski teknik direktörümüz Cesare Prandelli’nin avukatı tekliflerini verdi. Biz de karşı teklifimizi verdik. İnsanlar görüşerek anlaşırlar zaten. Bir sonuca varacağız.

DiVANIN MEKÂNI TARTIŞTIRDI!

BAŞKAN Duygun Yarsuvat, divanın G.Saray Lisesi’nde yapılması gerektiğini belirterek, Yavuz Zeytinoğlu’nun toplantının lisede olmaması nedeniyle beratını almaya gelmediğini de aktardı.
Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar da eleştiriye hak verirken Atalay Şahinoğlu, Yarsuvat’ın konuşma içeriğinin, ‘Galatasaray Lisesi mezunu olmayanlar’ için ayrımcılık taşıdığını söyledi.

ACAR YILDIRIM BERATI ALMADI

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın kardeşi Acar Yıldırım, Galatasaray Divan Kurulu üyeliğine hak kazandı. Eski TBMM Başkanı Köksal Toptan beratını başkan Yarsuvat’tan alırken Acar Yıldırım, toplantıya katılmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!