Aziz Yıldırım: Hepsiyle uğraşırım, yeter

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım: Hepsiyle uğraşırım, yeter
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 14:20

Önceki gün düzenlediği basın toplantısında bazı yorumcuları ve taraftar gruplarını topa tutan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yakın dostlarına, kızgınlığının sebeplerini anlattı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önceki gün basın toplantısının yankıları sürüyor. Gündemdeki konulara ilişkin görüşlerini dile getiren Yıldırım, başta teknik direktör Ersun Yanal olmak üzere bazı yorumcular ve taraftar gruplarına ağır eleştirilerde bulundu.

Yıldırım'ın hedef aldığı isimler arasında yer alan Şansal Büyüka, Ersun Yanal, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Serhat Ulueren, kendilerine yöneltilen suçlamalara çeşitli platformlarda cevap verdi. 

Basın toplantısını yaptığı günnü akşamında  Ali Yıldırım, Nihat Özbağı, Mithat Yenigün, İlhan Ekşioğlu, Önder Fırat, Ozan Balaban, Mustafa Serdar Erkan, Levent Kızıl, Celal Kolot ve Acun Ilıcalı ile bir araya gelen Fenerbahçe Başkanı, söz konusu yorumculara neden kızdığını ayrıntılı biçimde anlattı.

Haberin Devamı

"HEPSİYLE UĞRAŞIRIM"
Habertürk yazarı Meriç Müldür de Yıldırım'ın bu konudaki düşüncelerini bugünkü yazısına taşıdı. İşte Aziz Yıldırım'ın sözleri:
“Eleştiriye karşı değilim. Terbiyesizlik yapıyorlar buna kızıyorum. Bazıları beni mahkemeye verecekmiş. Versinler bakın o mahkemede daha neler söylüyorum. Ben hayatımı ortaya koyuyorum. Hepsiyle uğraşırım. Alnımızın akıyla kongre yapalım diyoruz ama kızdırıyorlar. Yeter artık, ayıptır. Kimse sesini çıkarmıyor diye herkese gider yapıyorlar. Konuşun, yorum yapın da insanları kırmayın, hakaret etmeyin. Konuşmuyoruz, susuyoruz tahrik ediyorlar. Susmam, her yerde de konuşurum.”

"AYIP DEĞİL Mİ!"
Aziz Yıldırım, Mersin İdmanyurdu maçında bazı taraftar gruplarının eski teknik direktör Ersun Yanal lehine bağırıp bazı oyuncuları protesto etmesini ise 'organize' bir eylem olarak nitelendirdi. Müldür yazısında Aziz Yıldırım'ın bu konudaki sözlerini de kaleme aldı:

“Bu işleri organize edenler var. Van Persie’yi yuhalıyorlar. Van Persie gelirken el üstündeydi. Ayıp değil mi? Sezon biter, başarılı olamamışsa eleştirirsin. Sonra Nani. O’nun için 17 milyon Euro’luk teklif geldi, ‘hayır’ dedik. Adam da kaldı fedakarlık yaptı. Siz daha ne istiyorsunuz? Bunlara kim destek veriyorsa benim sözüm onlara. Tespit edersem alayını yakarım. Gerekirse hiçbirini stada sokmam. Ben ömrümü, zamanımı, paramı vereceğim, gelip bir de bunlarla mı uğraşacağım! Yargıtay’dan sonra seçim kararı alıp bırakacağım dedim, daha ne istiyorlar? “

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!