Azeriler'e büyük destek

Güncelleme Tarihi:

Azerilere büyük destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2008 00:00

Eurovision'a ilk defa katılacak Azerbaycan Ekibi, önceki akşam, Park Orman'da bir konser verdi.

Haberin Devamı

Eurovision'a ilk defa katılacak Azerbaycan ekibi, Gülben Ergen, Yalın ve Ruslana ile birlikte önceki akşam, Parkorman'da bir konser verdi. Azerbaycan'ı "Day After Day" şarkısı ile temsil edecek olan Elnur Huseynov ve Samir Cevadzade, bir anlamda Eurovizyon provası da yapmış oldu. Parkorman’daki konserde Ukrayna’lı sanatçı Ruslana, Türkçe olarak, “Merhaba İstanbul. Hepinizi çok seviyorum” diyerek şarkılarına başladı. Birbirinden ilginç kostümleri

Azerilere büyük destek
giyinen dansçılar ile birlikte konserine başlayan Ruslana, sahnedeki performansı ile seyircileri de etkilemeyi başardı. Azeri sanatçılara destek için sahneye çıkan Yalın, konser sonrası gazetecilerle röpörtajı sırasında bir soru üzerine, “Şimdilik bir sevgilim yok. Zaten bir sevgilim olsaydı da bunu magazin basını ile paylaşmazdım" dedi. Azeri guruba destek için sahneye çıkan Gülben Ergen, “Azerbeycan’a destek verelim. Onlar bizim kardeşimiz. Tüm oylarımızı Azerbeycan’a atalım. Onlara başarılar diliyorum” dedi.
RUSLANA'DAN DANS ŞOV
Parkorman’daki konserde Ukrayna’lı sanatçı Ruslana, Türkçe olarak, “Merhaba İstanbul. Hepinizi çok seviyorum. Hepimizi çok özledim” diyerek şarkılarına
/images/100/0x0/55ea11e1f018fbb8f8697171
başladı. Birbirinden ilginç kostümleri giyinen dansçılar ile birlikte konserine başlayan Ruslana, sahnedeki performansı ile seyircileri de etkilemeyi başardı.
BİR DESTEK DE GÜLBEN'DEN
Elnur Huseynov ve Samir Cevadzade’den oluşan Azeri guruba destek için sahneye çıkan Gülben Ergen, “Azerbeycan’a destek verelim. Onlar bizim kardeşimiz. Tüm oylarımızı Azerbeycan’a atalım. Onlara başarılar diliyorum” dedi. Son albümünün sevilen şarkısı “Sürpriz” ile konserine başlayan Gülben Ergen, eski ve yeni şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.
Azerilere büyük destek
BİR GÜNDE İKİ GÜLBEN

Gülben Ergen, gündüz saatlerinde de İstanbul Büyükşehir Belediyesi çatısı altında Kadın Koordinasyon Merkezi ve İSMEK işbirliğiyle düzenlenen "Anneler Günü Kutlama Programı" çerçevesinde sahneye çıktı. Sanatçı, tamamı kadınlardan oluşan davetlilerin 'Anneler Günü'nü kutlamayı da ihmal etmedi. Yeşil uzun elbisesi ve toplu saçlarıyla, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarını okuyan sanatçı, en az izleyiciler kadar kendisi de sahnede eğlendi. Davetliler arasında Kadir Topbaş'ın eşi Özleyiş Toptaş, Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı, Muammer Güler'in eşi Neval Güler ve Celalettin Cerrah'in eşi Hülya Cerrah da vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!