Azeri Ajda’nın estetikleri Putin’in bile malumu

Güncelleme Tarihi:

Azeri Ajda’nın estetikleri Putin’in bile malumu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2012 00:00

Aygün Kazımova, Azerilerin Ajda’sı. Şarkılarının yanı sıra geçirdiği sayısız estetik operasyonuyla tanınıyor. Bu durum Putin’in bile malumu.

Haberin Devamı

Şu sıra Türkiye piyasasına girmeye hazırlanan Kazımova hikâyesini  anlatıyor

İşçi bir ailenin çocuğuydum. Küçükken içimde bir de çok büyük müzik aşkı vardı. Ama ailem bu fikrime hiç olumlu yaklaşmadı. Çünkü şarkı söylersem kimsenin benimle evlenmeyeceğini düşünüyorlardı. Ama onları sadece bir kereliğine razı ettim ve bir ses yarışmasına katıldım. Azerbaycan için çok önemli bu müzik yarışmasında 17 yaşımda birincilik kazandım. 18 yaşıma geldiğimde onları karşıma aldım ve sahneye çıkmak istediğimi söyledim. Beni bu isteğimden vazgeçirmek için o zamanlar sevdiğim bir polis memuru çocukla anlaştılar.
Çocuk beni bir gece kaçırdı. Onunla evlenmek durumunda kaldım ve bir çocuğum oldu. Eşim müzik yapmamı engellediği için 24 yaşımda daha fazla dayanamayarak boşandım. O yıllarda annemi ve babamı da kaybetmiştim, akrabalarım da boşandığım için beni reddetti ve kızım İlgarem ile tek başıma kaldım.

Haberin Devamı

MÜZİĞE DEVAM ETTİM

Ama çılgın sahne şovlarım ve kıyafetlerim çok tepki çekiyordu. Şansım Ulu Önder Haydar Aliyev’le döndü. Bir gün beni kendisi sahneye çıkardı ve hakkımda çok güzel sözler söyledi. Böylece müzikal olarak yolum açıldı. Ülkemde albümlerim konserlerimin biletleri çok sattı; devlet sanatçısı oldum.
Artık müziğimin daha çok kişiye ulaşması için Türkiye’ye geldim. Bence geç kalmadım. Ajda Pekkan da bu yaşına rağmen hâlâ bir star. Ben de kendime onun kadar bakıyorum. Sinan Akçıl’dan ‘2’nci Sen’ isimli şarkıyı aldım ve düet yaptık. Son olarak Serdar Ortaç’tan ‘Hayat Ona Güzel’ isimli yeni bir şarkı aldım. Klibini de çektik. Sırada başka bir sürprizim var: ‘17 Yaş Altı Kadınlar Dünya Şampiyonası’ Azerbaycan’da yapılacak. Etkinlikler kapsamında Rihanna, Shakira ve Jennifer Lopez gibi isimlerle aynı gün sahneye çıkmaya hazırlanıyorum.

EN ZORU POPO KÜÇÜLTMEYDİ

Kariyerim boyunca hep değişip kendimi yenilemek istedim. İlk, 27 yaşımda göğüs estetiği yaptırdım ve Azerbaycan’ın ilk estetik yaptıranlarından oldum. Dudaklarımı moda için büyüttüm sonra yine küçülttüm. Her sene göğüs ve vücut ölçülerimi değiştirmeye başladım. Liposuction operasyonları geçirdim. Hatta Aliyev bir gün Rusya Cumhurbaşkanı Putin’e “Bir daha geldiğinde sen bu kadını tanımayacaksın, her sene değişiyor” dedi. Geçirdiğim en büyük operasyon popo küçültmeydi. 10 saat sürdü. Tüm bu ameliyatlarımı bir klip haline da getirdim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!