Azerbaycan'dan Akkaya'ya onur

Güncelleme Tarihi:

Azerbaycandan Akkayaya onur
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 10:48

AZERBAYCAN Cumhuriyeti Vektör Uluslararası Bilimler Akademisi'nin “Türk Birliği Bayatı" adlı Beynelmilel Sanat Dergisi, 43 ve 44'ncü sayısını Uluslararası ödüllü İzmirli Ressam Hatice Boyamalar Akkaya'nın eserlerine ayırdı.

Haberin Devamı

Dergi kapağın alt bölümünde “Bayatı'nın bu sayısında ressam Hatice Akkaya'nın eserleri takdim olunur" diye yazarken, şairlerin dizeleri ve yazarların makaleleri arasına Akkaya'nın 20 eserinin serpiştirildiği görüldü. Dergide Rektör Prof.Dr. Elchin Isgenderzade'nin portresi ve sağ sayfada Rektör İsgenderzade'nin Akkaya'ya ödül verirken çekilmiş fotoğrafı ile Akkaya'nın eserleri yer aldı. Türkiye'ye ve kendisine gösterilen ilgiden çok mutlu olan

Hatice Boyamalar Akkaya, Akademi Kurulu'nun kendi bilimsel alanı dışında, dünya edebiyat ve sanatına gösterdiği yakın ilgi ve destek verdiğini ifade etti. Akkaya, “Çalışmalarıma göstermiş oldukları ilgi ve destek, beni daha da motive etti. Tarafıma yüklenen sorumluluğun getirmiş olduğu ağırlığın bilincinde olarak daha ve daha güzele doğru yol alacağım" dedi.

BAKMADAN GEÇME!