Azad Fazla son yolculuğuna böyle uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Azad Fazla son yolculuğuna böyle uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 15:08

İZMİR’de 23 Nisan Cumartesi günü evinde yaşamını yitiren Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü 52 yaşındaki Azad Fazla son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Şeker hastası olan ve kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtilen Fazla için ilk tören görev yaptığı Büyükşehir’de, ikinci tören Karabağlar Belediyesi’nde gerçekleşti. Çocukları Furkan ve Elvan Fazla, babası Cemil Fazla, kardeşleri, AK Parti milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Necip Kalkan, CHP milletvekili Ali Yiğit, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP ve AK Parti’li ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, meclis üyeleri, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı da katıldı.

Azad Fazla son yolculuğuna böyle uğurlandı

ÖNEMLİ BİR DEĞERDİ

Haberin Devamı

İzmir’in önemli bir değerini kaybettiğini söyleyen Delican, “Azad Ağabey İzmir sevdalısı, dik duran, aldığı görevi fazlasıyla yapan, saygısı ve çalışkanlığıyla bilenen bir insandı. Ailesine büyük bir onur bıraktı” dedi. Kocaoğlu ise uzun yıllar birlikte çalıştığı Azad Fazla’yı genç yaşta yitirmenin acısını yaşadığını dile getirdi.

Azad Fazla son yolculuğuna böyle uğurlandı

İzmir’de kendisi için ‘dürüst başkan’ imajı düşüncesinin de Fazla’ya ait olduğunu kaydeden Kocaoğlu, “Ben de böyle bir emeği var. İşçi mücadelesinde, siyasette emeği var. Genç yaşta kaybettik. Acımız büyük. Aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!