Az kata yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Az kata yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 01:26

GAYRİMENKUL şirketi Nef’in İstanbul Çekmeköy’de Fiba Holding’e ait arsada hayata geçirdiği konut projesi Nef Çekmeköy yoğun talep gördü.

Haberin Devamı

1.2 milyar değerinde 3 projeden oluşan yatırımda birinci proje olan Nef Çamlıtepe’de 497 daire 2 günde satıldı. Gelen ilgi nedeniyle ikinci proje Nef Ormantepe’de satışlara erken başladıklarını belirten Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Düşük emsalle iş yapmak büyük keyifti. Bu alanda emsal 0.70. 3-4 katlı binalar yapıyoruz. Az katlı yapılar yapınca alıcı yoğun ilgi gösterdi. Bir daha böyle bir şansımız olur mu bilmiyorum” dedi. 2 günde tüm projenin satılmasını ekonomiye duyulan güvenin önemli bir göstergesi olarak yorumlayan Timur, Türkiye ekonomisinin hassas olduğu bir dönemde, böyle bir satış rekoruna imza atmış olmanın büyük moral olduğunu belirtti. Timur, “Emlak piyasasını canlandırdığımız ve sektörümüze duyulan güveni bir kez daha gösterdiğimiz için ayrıca mutluluk duyuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

EKONOMİ İÇİN DOĞRU MESAJ

Az kata yoğun ilgi

İnşaat sektöründe olmadıklarını ve bu nedenle sürece doğru bir iş ortağı arayarak başladıklarını belirten Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, “Özyeğin Üniversitesi, bizim bugüne kadar soyadımızı verdiğimiz tek kurum ve bu kuruma komşu olacak proje bizim için büyük önem taşıyor. Bu düşünceyle, titizlikle ve hassasiyetle yaptığımız ve birkaç yıl süren araştırmalar sonucunda Nef’le bu projeye imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. 2 günlük satış başarısı ülke ekonomisi için doğru bir mesajdı. İhtiyaçların iyi analiz edildiği doğru projede, doğru fiyatlama ve doğru marka işbirliğiyle bugünkü ekonomik konjonktürde, bizim de beklemediğimiz ve de piyasalara oldukça moral veren güzel bir başarı yakaladık. Türkiye’de, gayrimenkul sektöründe gelecek vaat eden doğru projeyi geliştirdiğinizde, tüketicinin talebi de oldukça yüksek oluyor” dedi. Özyeğin, şirket olarak alışveriş merkezi ve ofis yatırımlarına devam edeceklerini, özellikle bitmiş proje alımı yapacaklarını ifade etti. Projeye komşu arsa stokları da olduğunu belirten Murat Özyeğin, Nef ile ortak öğrenci yurdu yatırımına da sıcak baktıklarını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!