AZ Alkmaar Başakşehir maçı bugün saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek?

Güncelleme Tarihi:

AZ Alkmaar Başakşehir maçı bugün saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 15:01

AZ Alkmaar Başakşehir maçı bugün saat kaçta hangi kanalda oynanacak. Hangi kanaldan canlı izlenecek. UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk defa oynayacak olan Medipol Başakşehir bu akşam Hollanda'nın güçlü ekibi AZ Alkmaar ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk defa oynayacak olan Medipol Başakşehir bu akşam Hollanda'nın güçlü ekibi AZ Alkmaar ile karşılaşacak. AZ Alkmaar Başakşehir maçı bu akşam TRT spordan naklen yayınlanacak.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada bitirerek ilk kez Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan lacivert-turunculular, Hollanda'da tarihi bir maça çıkacak.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Medipol Başakşehir, kendi ligini 3. sırada bitirerek Avrupa bileti alan AZ Alkmaar karşısında Hollanda'dan avantajlı skorla dönmek istiyor.

Kadrosunu Emre Belözoğlu ve Bekir İrtegün gibi Avrupa tecrübesi bulunan oyuncularla güçlendiren Medipol Başakşehir'de sakatlıkları bulunan Semih Şentürk ile Alexandru Epureanu zorlu maçta forma giyemeyecek.

MAÇ SAAT KAÇTA?

AZ Stadı'nda TSİ 20.30'da başlayacak maçı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Kevin Clancy yönetecek.
İki takım arasındaki rövanş maçı 6 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da yapılacak ve play-off turuna yükselecek ekip belli olacak.

Haberin Devamı

Mücadele TRT spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

CİKALLESHİ: "AZ ALKMAAR MAÇINA HAZIRIZ"

Medipol Başakşehir'in Arnavut futbolcusu Sokol Cikalleshi, AZ Alkmaar ile yapacakları maça hazır olduklarını söyledi. Hollanda temsilcisinin son derece iyi bir takım olduğunu aktaran Cikalleshi, "Özellikle son 2-3 haftadır maça çok iyi hazırlanıyoruz. Gerekli tüm önemleri aldık. Takım olarak AZ Alkmaar maçına hazır olduğumuzu söyleyebilirim" şeklinde konuştu. Medipol Başakşehir'e kısa sürede uyum sağladığını kaydeden Arnavut futbolcu, "Elimden gelen en iyi performansı göstermeye çalışacağım. Gerek Türkiye'de gerekse de Avrupa'da iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu. Lacivert-turunculu takımın bir diğer yeni transferi Cenk Ahmet Alkılıç ise zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini belirterek, şunları söyledi: "Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Çok ciddi rakiplerle 5 hazırlık maçı oynadık. Kendimize güveniyoruz ve hiçbir rakipten çekincemiz yok. Belli bir sistemimiz var. Hocamızın dediği şeyleri yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bunu AZ Alkmaar maçında gösterip, avantajlı bir şekilde dönmek istiyoruz. Geçen sene takımımız ligi güzel bir yerde bitirdi. O başarıyı egale edip daha iyi başarılar elde etmeliyiz. Bunun için potansiyelimiz var. Kendimize güveniyoruz ve her şeyi başarabilecek bir takıma sahibiz." Medipol Başakşehir, AZ Alkmaar maçı için yarın sabah Hollanda'ya gidecek.

Haberin Devamı

AZ ALKMAAR-BAŞAKŞEHİR MAÇ KADROLARI

AZ ALKMAAR
Coutinho
M.Johansson
Wuytens
Gouweleeuw
Donny Gorter
Haye
Dos Santos
Henriksen
Tankovic
Berghuis
Johannsson
T.D.: John van den Brom

M.BAŞAKŞEHİR
Volkan
Uğur
Bekir
Yalçın
Ferhat
Rotman
Emre
Visca
Mossoro
Doka
M.Batdal
T.D.: Abdullah Avcı

BAKMADAN GEÇME!