Ayvalık'ta aşure hayrı

Güncelleme Tarihi:

Ayvalıkta aşure hayrı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 15:41

Ayvalık'ta aşure hayrı

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde, Ayvalık Anadolu Lisesi okul idaresi ile Okul Aile Birliği tarafından Muharrem ayı nedeniyle aşure hayrı düzenlendi.

Ayvalık Anadolu Lisesi bahçesinde okul müdürü Veli Tuncay ile Okul Aile Birliği'nin ev sahipliğinde gerçekleşen aşure dağıtımı hayrında; Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Ayvalık Müftüsü Orhan Tosun, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu. Okul Müdürü Veli Tuncay'ın açılış konuşmasının ardından Ayvalık Müftüsü Orhan Tosun dua okuttu.

Açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, "Okulumuzun Okul Aile Birliği ve hayırseverlerin elbirliğiyle gerçekleşen aşure hayrı tamda aşurenin anlamına uygun, birlik ve beraberlik içerisinde yapılmış güzel bir etkinlik oldu. Biz de davet üzerine ilçe müftümüz ile birlikte bu davete icabet ettik. Bu tür faaliyetler dini ve milli değerlerimizin yaşatmak adına hem de en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına güzel etkinliklerdir. Öğrencilerimiz adına bu tür etkinliklerin düzenlenmesi bizleri memnun ediyor. Ben bu etkinliğin geçekleşmesinde  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tuncel YILMAZ / AYVALIK (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!