Ayvalıklı güzel, Miss Turkey'de ter dökecek

Güncelleme Tarihi:

Ayvalıklı güzel, Miss Turkeyde ter dökecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 15:15

Ayvalıklı güzel, Miss Turkey'de ter dökecek

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde yaşayan 21 yaşındaki İlayda Altuntaş, 5 bin genç kız arasından yapılan elemelerin ardından ilk 20'ye girerek Miss Turkey 2016 yarışmasında finalist oldu.
Altın Emlak Ayvalık Şubesi danışmanlarından Elif Yeğin'in kızı İlayda Altuntaş, güzelliği, eğitimi ve donanımı ile Miss Turkey 2016 yarışması finalistlerinden biri oldu. 5 bin genç kız arasında ilk 20'ye girerek finalist olan Altuntaş, 14 numarayla yarışmada boy gösterecek. Saint Michel Fransız Lisesi'nden mezun olan, Kanada'dan da aldığı lise diploması ile çift lise mezunu olan İlayda Altuntaş, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği hazırlık sınıfı öğrencisi. 21 yaşında olan İlayda Altuntaş, güzelliği kadar yüzme, bisiklet ve piyanodaki yeteneği ile de yarışma jürisinin dikkatini çekti.
Antalya Belek'teki Regnum Carya Golf & Spa Resort'a kampa girecek olan güzeller, 28 Eylül'de final için birbiriyle yarışacak. Miss Turkey 2016 güzellik yarışmasında seçilecek olan ilk dört güzel, çeşitli yarışmalarda ülkemizi temsil edecek.

Kadri KAYA / AYVALIK (Balıkesir), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!