Ayvalık Belediyesinden Büyük Yol Hamlesi

Güncelleme Tarihi:

Ayvalık Belediyesinden Büyük Yol Hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2015 09:39

AYVALIK BELEDİYESİ YOL HAMLESİ BAŞLATIYOR.

Ayvalık Belediyesi ilçede büyük yol hamlesini başlatıyor. Ayvalık Belediyesi ekipleri 8 Temmuz Çarşamba günü Laka’dan başlayarak Çamlık sahili, Sefa, 41 evler ve Ayvalık Lisesinin olduğu bölgeye kadar olan yolda sıcak asfalt yapacak. Asfalt çalışmasının ilk etabının Ramazan bayramından iki gün önce tamamlanması hedefleniyor.
90 günlük proje kapsamında Ayvalık Belediyesi Ayvalık’ın Edremit yönünden girişi, Garaj girişi, Kipa önü, Cunda Adası’nın eski ve yeni yolunu köprüden itibaren sıcak asfalt yapacak. Belediye ayrıca trafikte büyük sıkıntı yaratan ve sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Cennet Tepesinden inen yolun diğer yollarla buluştuğu noktaya da kavşak inşa edecek.
Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü iş makinelerini Salı günü başlayacak olan asfalt çalışmalarının yapılacağı noktaya konuşlandırdı.
Asfalt çalışması ile Ayvalık’ın bozuk yollarının büyük ölçüde yapılmış olacağını kaydeden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Sıcak asfalt çalışmamızı Çarşamba günü Laka Mevkisinden Ayvalık merkeze doğru başlatıyoruz” dedi.
Bu çalışmayı bayramdan iki gün önce bitirmeyi planladıklarının da altını çizen başkan Gençer, “Sıcak asfaltın ilk etabını Laka’dan başlayıp Çamlık sahili, Sefa, 41 evler ve Ayvalık Lisesinin olduğu yere kadar yapacağız. Bu 90 günlük proje kapsamında çalışmalarımız Ayvalık’ın Edremit yönünden girişi, Garaj girişi, Kipa önü, Cennet Tepesinden inen yolla beraber Çeyiz mağazasının bulunduğu alanda yapacağımız kavşak ile devam edecek. Arkasından Cunda Adası’nın hem eski hem de yeni yolunu köprüden itibaren sıcak asfalt yapacağız. Eğer BASKİ alt yapı çalışmasını bitirmiş olursa Gönül Yoluna kadar da sıcak asfalt yapmış olacağız. 90 gün içinde asfaltlama yapacağız ve tamamlayacağız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!