Ayvacık sahilinde ceset sayısı dört oldu

Güncelleme Tarihi:

Ayvacık sahilinde ceset sayısı dört oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 00:00

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi Sazlı Köyü sahilinde daha önce bulunan iki cesedin ardından, bir ceset daha sahile vurdu. Son bir hafta içinde Edremit ve Ayvacık sahilinde bulunan ceset sayısı 4'e ulaştı.

Haberin Devamı

Yasadışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek için Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi sahillerini kullanan kaçakların yaşadığı dram, son bir haftada sahile vuran cansız bedenlerle bir kez daha kendini gösterdi. Bir süre önce, fırtınalı havada Ayvacık sahilinden şişme botla, umut yolculuğuna çıktıkları düşünülen ve batmasıyla boğularak yaşamlarını yitiren kaçakların cesetleri birer birer sahile vuruyor.

İlk olarak geçen pazar gecesi Ayvacık İlçesi Sazlıaltı Mevkii'ndeki sahilde vatandaşlar tarafından 2 ceset bulundu. Bir gün sonra da Edremit Körfezi'nde bir başka cesedin sahile vurduğu görüldü. Her iki bölgede de başka ceset olabileceği düşüncesiyle arama çalışması başlatıldı ancak bir sonuca ulaşılamadı. Son olarak dün (Perşembe) gece Sazlıaltı Mevkii'ndeki otel işletmecileri tarafından sahilde bir ceset daha bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, sahil boyunca arama yaptı, ancak başka bir cesede rastlanmadı. Deforme olan erkek cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!